Sundhed kommer indefra

You are currently viewing Sundhed kommer indefra
  • Post author:

Når man taler med mennesker der er overvægtige og som gerne vil tabe sig er der altid et fokus på den sidste nye dille. Den seneste kur som skaber mirakler, en frugt eller et hemmeligt bær som på magisk vis forbrænder alt dit fedt for dig, således du hurtigt taber dig.

Mange mennesker siger at det hurtige vægttab ikke findes, men naturligvis findes det hurtige vægttab. Det man bare skal indse er at man ikke kan regne med at man bare kan vågne op en morgen og så er der et magisk bær fra Amazonas som kan forbrænde dit fedt. Du har selv et ansvar, der kommer ikke nogen med en pille eller et bær og siger at nu behøver du ikke længere tage ansvar du skal bare lige spise det her og så taber du dig.

De fleste mennesker synes at slankekure er helt forfærdelige, det er de også hvis ikke man er motiverede for dem. Som med alt muligt andet så er ting man ikke er motiveret for at gøre, uinteressante og irriterende. Det er ikke anderledes med slankekure og vægttab. Det betyder også at hvis du virkelig vil tabe dig og er fast besluttet på det, så er der heller ikke noget i vejen for at du kan opleve et hurtigt vægttab.

Det handler ikke om mad

Slankekur og vægttab handler ikke om mad. Det handler om dig som person og ikke om hvad du spiser. Mange mennesker fokuserer på maden og at det hele tiden er den der er i fokus, de tæller kalorier og vejer maden og glemmer helt at det ikke handler om mad. Der fokuseres på at der spises færre kalorier i stedet for at fokusere på at spise det rigtige – næring.

Man er nødt til at se i øjnene at hvis man skal tabe sig skal man mentalt være indstillet på at gøre det der skal til. Det handler om at tage ansvar for sin krop og for det man putter i munden. Hvis ikke man mentalt er med på at nu spiser man mad som er sundere for en og at man skal forbedre sin livsstil generelt, så er det ligegyldigt hvilken slankekur man følger, det vil ikke fungere. Man er nødt til at mentalt indstille sig på det og træffe en beslutning om at det er den vej man vil. Sundheden kommer ikke udefra, den kommer indefra, fra viljen og beslutningen om at foretage en ændring, om at agere modsat det man ellers har gjort.

Når det indre er på plads er produktet så at man spiser sundere, dyrker mere motion og resultatet af det er at man taber sig. Og jo mere motiveret man er jo hurtigere vil man tabe sig. Det hele starter i hovedet.