Er flip-flops gode

You are currently viewing Er flip-flops gode

Min mand kan godt lide at gå med flip flops, når han har fri. Det har han gjort en del i nogle år, men han er nu begyndt at have smerter i fødderne og i hælene. Jeg har mange gange sagt til ham, at det vil ske, fordi han bruger dem så meget, og nu er det desværre sket.

Vi har nu været ude for at købe nogle sandaler til ham, der er gode for fødderne, og han har allerede fået det bedre i fødderne. Vi har også anskaffet os nogle hjemmesko til herrer, så han kan forkæle sine fødder indenfor. Der er ikke noget, der giver velvære til kroppen, som at passe godt på sine fødder. Og verdens bedste hjemmesko er bare dem fra Shepherd: https://www.shepherdshop.dk/shop/herre-6c1.html

Hvorfor er det så, at det ikke er godt at bruge flip flops og lignende sko?

Først og fremmest er sådan en slags sandal slet ikke beregnet til at blive brugt, som den som oftest gør. Folk bruger den på restauranter, på arbejde, i motionscentret, når de er ude at shoppe etc. Der er ingen svangstøtte, de er ikke stødabsorberende og der er ingen beskyttelse til hælene, og de er således ikke beregnet til at blive brugt i længere perioder.

Husk også, at der ikke er nogen beskyttelse af den øvre fod og tæerne, når du bruger flip flops. Folk bruger dem i stor stil, når de slår græs eller bruger træningsudstyr etc. Og det kan altså gå galt.

De kan også give dig smerter i fødderne, ved at du krummer tæerne for bare at holde dem på. Pas også på med at køre med dem på, da de kan falde af og sætte sig fast ved pedalerne.

Velvære i hele kroppen starter med fødderne, og det er derfor vigtigt at altid sørge for det rigtige fodtøj. Du kan sagtens bruge flip flops, som de er beregnet – til korte afstande og for eksempel i bruseren, når du vil undgå bakterier.

Og skal du forkæle ikke blot dine fødder men hele dig, er der ikke meget, der gør det bedre end lammeskind, vel? Tag et kig på det mest geniale i lammeskind fra Shepherd, som kan købes i Danmark på Shepherdshop.dk