Appensinhud på lårene

You are currently viewing Appensinhud på lårene
  • Post author:

For mange år siden tog jeg desværre rigtig mange kilo på. På ca samme tid begyndte jeg at få appelsinhud på forsiden af mine lår. Dengang havde jeg ikke overskud overhovedet til at begynde at tabe mig, så jeg var faktisk overvægtig i 10 år før, jeg gjorde noget ved det.

Jeg har siden haft det, man kalder yo-yo-vægt – altså, en vægt der ryger op og ned hele tiden. Desværre har det betydet endnu mere appelsinhud. Faktisk er jeg ikke helt klar over om det ekstra appelsinhud skyldes overvægten eller bare alderen. Måske har begge dele haft indflydelse og måske spiller mine gener også en rolle. Min mor døjer i hvert fald med samme problem og hun har altid været tynd.

Jeg prøvede faktisk en masse forskellige slankekure dengang. Det er virkelig svært at finde en ordentlig slankekur, der holder. Jeg er klar over, at det selvfølgelig også har noget at gøre med min rygrad, men én af de kure, jeg prøvede, var en pulverkur og det holdt bare ikke. Det kunne jeg nok have sagt mig selv, men det er jo fristende med et hurtigt vægttab. Nu har jeg langt om længe fundet en god kur og den har bare virket! Endda med et hurtigt vægttab. Jeg fandt kuren inde på www.effektivkur.dk og det gode er, at kuren består af sund mad, så altså nul pulverkur. Jeg har i skrivende stund tabt 19 kg uden, det har gjort ondt. Jeg har fået det rigtig, rigtig godt og har SÅ meget mere energi i hverdagen. Det er simpelthen så skønt.

Mine lår er langt om længe blevet tynde igen og det har jeg sørme ventet mange år på. Jeg må indrømme, at jeg faktisk også havde håbet, at appelsinhuden ville forsvinde sammen med fedtet. Jeg troede, at appelsinhuden var fedt, der ligesom kunne ses gennem huden. Desværre er det ikke sådan. Det viser sig, at strukturen i min hud er ødelagt pga fedtet og derfor forsvinder appelsinhuden ikke sammen med det overflødige fedt. Det er slet ikke nær så tydeligt længere, men det er der stadig. Jeg har i årevis brugt alverdens cremer for at få appelsinhuden til at forsvinde, men de virker simpelthen ikke. Jeg har faktisk købt nogle af de virkelig dyre cremer, hvoraf jeg havde læst om én af dem i et dameblad. I bladet påstod de, at forsøgtspersonen kun havde brugt cremen på det ene ben, men havde været nødt til at bruge den på begge, fordi forskellen var så tydelig. Jeg er vist for nem at narre – anmeldelsen holdt i hvert fald ikke vand og min tegnebog blev meget tyndere.

Jeg har set, at flere skønhedsklinikker tilbyder behandlinger, der kan fjerne appelsinhuden. Behandlingerne er desværre ret dyre og det har jeg ikke overskud i budgettet til lige nu. I stedet har jeg læst mig frem til, at en dermaroller skulle være vejen frem. Den prikker små huller i huden og så er idéen, at kroppen heler sig selv og dermed får fjernet appelsinhuden. Jeg har besluttet at give det et forsøg. Under alle omstændigheder er det i hvert fald meget billigere end at betale for behandlinger på en klinik. Jeg glæder mig bare helt vildt til at se resultatet – det kan jo være, jeg ligefrem kan støve bikinien af og tage den på på stranden til sommer.