Skal du bruge et webhotel?

Hvis du har fået en UnoEuro rabatkode og samtidig drømmer om at få din egen hjemmeside, så opdager du hurtigt, at det er en forvirrende proces, hvis du ikke har erfaring med hjemmesider. Ord som hosting, wordpress, joomla, php og linux kan virke som uforståeligt vrøvl og få en til at opgive modet. Især de ældre generationer er udfordret af internettet og hvad der dertil hører, hvis du tilhører denne gruppe, så skal du dog ikke opgive modet, for det behøver slet ikke være så svært, når man først har styr på det basale.

Hvad er et webhotel?

UnoEuro er et eksempel på et webhotel. Den service du modtager, når du vælger UnoEuro er en server, hvorpå din hjemmeside ligger. Dette er nødvendigt for, at folk kan besøge din hjemmeside.

Der findes mange forskellige webhoteller på internettet, men kvaliteten af serveren kan variere meget. I nogle tilfælde er webhotellet basseret på en ustabil server, hvilket betyder at hjemmesiden bliver ustabil. Derfor kan du risikerer, at hjemmesiden ikke er tilgængelig, når folk forsøger at besøge den.

Hvis din hjemmeside hører til din virksomhed, så er det bestemt ikke hensigtsmæssigt at have et ustabilt webhotel, da det virker uprofessionelt, hvis kunderne ikke kan komme ind på din side. I værste tilfælde vil de antage, at din virksomhed er lukket eller ganske enkelt fravælge den, hvilket betyder, at de i stedet vælger en af dine konkurrenter.

UnoEuro ser det derfor som et vigtigt job at sikre, at du ikke kommer til at opleve kundetab på grund af dårlig hosting. Med andre ord vil din hjemmeside altid være klar til besøg, så er det bare op til dig at sørge for, at hjemmesiden er så god, at den sælger.

Hvordan gøres det billigt?

Prisen på selve hjemmesiden kan variere rigtigt meget afhængigt af hvilke krav, som du har. Det vil sige, at hvis det bare er en simpel hjemmeside til privat brug, så kan du klare rigtigt meget af arbejdet selv. Er det derimod en virksomhedshjemmeside, der både skal virke professionel og inkludere mange funktioner, så kan det nemt blive smådyrt, når de professionelle skal udføre arbejdet for dig.

Lige meget om der er tale om en privat eller erhvervsrettet hjemmeside, så er der dog én ting, der gør sig gældende – du skal finde et webhotel, der kan hoste siden. Med en UnoEuro rabatkode kan du spare penge på hostingen, og samtidig vil du opdage, at de tilbyder både sikker og pålidelig hosting af din hjemmeside. Du vil med andre ord ikke opleve, at hjemmesiden ikke er tilgængelig, for UnoEuro er et stabilt webhotel.

Skulle du mod forventning ikke være tilfreds med den service, som du har modtaget, så er det muligt at skifte webhotel. Du binder dig dermed ikke på nogen måde, selvom du har brugt en rabatkode. Med en UnoEuro rabatkode får du tre måneders gratis hosting af din hjemmeside, du finder en her.