Odense rustbeskyttelse

You are currently viewing Odense rustbeskyttelse

Har du også en kærlighed til biler? Kan du også godt lide at køre stærkt? Er der noget sjovere end bare at styrte afsted på en tysk motorvej med 160 km i timen? Du elsker det også. Indrøm det bare. Og du elsker naturligvis din bil. Den, du købte for 3 år siden, og som kun bliver brugt, når du skal køre til München på rekordtid. Det skal du heldigvis ikke så tit. Men det sker. Et par gange om året. Til hverdag bruger du bare den almindelige familiebil. Den er velholdt. Den bliver sendt til service hvert år – du kører meget i den. Den skal udskiftes til næste år. Så du skal allerede nu til at tænke på at få lavet den sidste rustbeskyttelse her i Odense på den.

Handler om værdien

Du vil jo gerne have en god pris for bilen. Og kan du vise brugtvognsforhandleren, at den er passet med service, rustbeskyttelse mv., og at den er blevet synet til tiden uden bemærkninger, så er du ret sikker på, at den vil blive solgt hurtigt. Det vil være en hjælp til finansieringen af en ny familiebil. Ny og ny? Måske en brugt, men lidt større familiebil. Men hvad med din anden bil. Den, du bruger, når du skal på forretningsrejse i Tyskland? Passer du ikke på den?

Faktisk ikke lige så godt som familiebilen. Det indrømmer du. Og du ved, at det skal du rette op på. Ok, du starter den i ny og næ og tager den og et af familiens medlemmer ud på en lille køretur i den, så den ikke går totalt i stå. I vækker opsigt, når I kommer kørende i den. Men derudover har du faktisk forsømt at få den til undervognsbehandling i Odense, og du har ligesom skippet et par år, hvor den ikke har fået sit servicetjek. Du ved, det er for dårligt. Du ved også, at det kan være farligt at køre så hurtigt, når bilen ikke er helt i top stand. Så hvorfor? Almindelig dovenskab! Ja, det indrømmer du også. En dovenskab, der er født, af at du faktisk ikke bruger den bil, så meget, som du troede, at du skulle, da du købte den.

Din dårlige samvittighed

Din dårlige samvittighed for overtaget i dig. Du bestiller prompte tid til at få din dyre og hidsige bil til service og undervognsbehandling inde i Odense. Du føler dig som en helt lige i det øjeblik, hvor du har fået tid. Og du er glad for, at du ikke skal ud på en lang tur til München i de næste par måneder. Du kan nemlig først få lavet rustbeskyttelse på den bil i slutningen af august. Alle, der skal på bilferie her i løbet af sommeren, har allerede booket centeret. De har travlt og arbejder på højtryk for at nå det hele. Alle vil jo helst gerne have, at deres bil er sikker og ikke får problemer undervejs. Der var jo nogle store regnskyl i sommermånederne sidste år, som fik mange til at holde sig tilbage fra at køre på ferie. Sådan skal det bare ikke være i år.