Mangler du et depotrum?

Står du og skal flytte og mangler et depotrum til opbevaring af dine personlige ejendele eller flyttekasser, så giver et depotrum (læs her http://aalborglagerrum.dk/depotrum.php) dig mulighed for at have dine ting stående, hvis der ikke er plads til det hele. Der udlejes depotrum i flere størrelser der kan dække netop dit behov. Du kan trygt deponere dine sager og flyttekasser hos os, da der er både varme i rummene og tyverisikring i hele bygningen. Dine møbler og andre ejendele er sikret optimale forhold i en opvarmet bygning i dit helt eget depotrum.

Du kan komme og gå som du har lyst til, og dit opbevaringsrum er altid tilgængeligt for dig når du skal bruge det. Vi har faste åbningstider og du kan komme i hele åbningsperioden. Vi lukker kun folk ind med nøgle og ærinde til deres depotrum, så dine sager er i trygge hænder hos os. Du får dit eget nøglekort og en nøgle, så du har adgang til dit opmagasineringsrum når du vil.

Inden du opmagasinerer dine ejendele hos os, skal du huske at tjekke op på dine forsikringer. Hvis du ønsker, at dine sager skal være forsikrede under opbevaringsperioden hos os, skal du sørge for at have din indboforsikring i orden, da det er den der dækker ved eventuelt indbrud eller skade på dine opmagasinerede sager.