Brug for et billigt fiks med et lån

You are currently viewing Brug for et billigt fiks med et lån

Er opsparingen brugt, og har du ikke fået realiseret dine drømme med hensyn til f.eks. en rejse til Thailand eller en ny fladskærm, så overvej eventuelt et billigt og hurtigt lån online – altså et af de såkaldte kviklån for eksempel.

Mange mennesker er tøvende, når det kommer til at låne penge til forbrug. At skulle tage et billån, huslån, SU lån o.l. er ikke så slemt, som at sidde og bede sin bankmand om penge til ren fornøjelse. Faktum er bare, at livet hurtigt kan blive surt, hvis der ingen glæde eller oplevelser er.

Har man kendt sin bankmand i mange år, kan det endog være endnu sværere at skulle låne pengene. Selvom man sikkert vil holde det for sig selv, vil banken oftest vide, hvad pengene skal bruges på. Tjener du ikke nok penge, eller har du ikke fast ejendom med tilstrækkelig friværdi, så vil du sikkert, som tusindvis af andre, få et nej. Der er selvfølgelig banker, der gerne vil låne penge ud til deres kunder. En af dem er Kviklån-info.dk, som tilbyder en hurtig oversigt og sammenligning af online kreditter.

Undgå en pinlig situation

Vil du undgå en sådan pinlig situation, så kan det anbefales at overveje et online forbrugslån. Online lån udbyder blander sig, i modsætning til bankerne, ikke i hvad pengene skal bruges på. Der bliver altså ikke stillet nærgående spørgsmål eller andet, som kan bringe dig i forlegenhed.

Et andet plus ved at vælge et forbrugslån online er, at du ikke behøver at stille sikkerhed. Du behøver altså ikke at eje fast ejendom med masser af friværdi for at kunne låne penge online. Det eneste der kræves er, at du ikke er registreret i RKI, som er et register over dårlige betaler, samt at du er fyldt minimum 18 år. Har du ligeledes fast indtægt, er chancerne for at blive godkendt endnu større.

Mange er sikkert af den opfattelse, at renten så er skyhøj når nu ikke, at man skal stille sikkerhed. I forhold til omstændighederne er renten slet ikke høj. Efterhånden som bankerne fortsætter med at hæve deres rente, så bliver rentedifferencen på banklån og online lån mere og mere udlignet. Omstændighederne taget i betragtning kan man derfor sige, at man kan få sig et billigt forbrugslån uden spørgsmål stillet og uden at skulle stille sikkerhed.

Bankerne er i øjeblikket ikke sjove at lege med, og derfor har flere og flere danskere fået øjnene op for denne måde at låne penge på. Vil du vide mere om disse billige forbrugslån, så kig ind på kviklaan-info.dk, som har samlet flere af de bedste og billigste online lån udbydere.

Større lån?

Det er bestemt muligt at låne større beløb på nettet til yderst attraktive betingelser. Et godt sted at kigge på de lidt større lån – og faktisk også mindre lån – er Trygt Bank banklån sammenligning Det er en af de førende, når det handler om online lån.

Du kan også låne!

Prøv selv: