Private køber også rengøring

You are currently viewing Private køber også rengøring

Tror du også, at du har helt styr på, hvilke rengøringsmidler man skal bruge, for at gøre ordentligt rent. Det troede jeg også, indtil jeg faldt i snak med en flink mand fra et rengøringsfirma forleden dag. Bagefter var jeg blevet en del klogere og må erkende, at det ikke er så let at sikre sig rene overflader og at uskadeliggøre bakterier og snavs ved almindelig rengøring.

Ved rengøring af toiletter for eksempel, har de fleste svært ved at få de grimme kalkrande i vandkanten og længere nede i kummen helt væk. Selv ved grundig renholdelse kan det også være svært efterfølgende at holde de gulbrune kanter og skjolder væk.

Gode trick til privat rengøring

Manden fra Aarhus Rengøringsselskab, som jeg talte med kendte en del gode trick til, hvordan en rigtig og grundig rengøring holder toiletkummen pæn længere – med de rette metoder.

Terazzogulve kræver også specialviden, når de skal rengøres. Bruger du et forkert sæbeprodukt kan du faktisk ødelægge hele det flotte udseende, så gulvet trods rengøring altid ser nusset og beskidt ud.

Jeg taler af erfaring, og det var faktisk mit ødelagte terazzogulv, der var starten på min gode snak om rengøring med den erfarne mand. Du kan se hans hjemmeside ved at klikke her.

Køkkenborde af materialet corian, fugerne mellem fliserne i badeværelset og de dyre, italienske klinker kræver alle sammen lidt omtanke, inden du går i gang med at rengøre dem. En forkert rengøring kan nemlig skade dem eller i bedste fald bare ødelægge udseendet.

De mange rengøringsmidler, der efterhånden kræves i et almindeligt hjem, er ikke til at finde rundt i. Det er næsten en videnskab at holde styr på, hvilke midler, der må bruges til hvad. I hvert fald hvis du vil foretage rengøring, der både gør rent og får dit hjem til at se flot og præsentabelt ud.

Mange køber åbenbart privat rengøring

Nogle vælger helt at overlade rengøring af deres private hjem til et rengøringsfirma. Rigtig mange har valgt Aarhus Rengøringsselskab, kunne jeg høre på indehaveren, da jeg talte med ham.

Det forstår jeg godt. Jeg kan sagtens finde på andre ting at bruge mit kosteskab til. I øjeblikket er det fyldt med så mange forskellige rengøringsartikler, at det ligner et helt loppemarked.

Jeg lader mig altid friste af reklamer og gode tilbud på de seneste nye, fantastiske sæber og universalmidler til rengøring. Også nye klude, svampe, børster og støvekoste med knæk har jeg købt. Det er dyrt at ville sikre sig de bedste produkter til en god rengøring.

Det værste er, at jeg sjældent får brugt dem. Jeg når altid at købe et nyt og spændende og mere effektivt produkt, som vil gøre min rengøring endnu nemmere. Nemt er det bare aldrig blevet. Jeg hader stadig rengøringsopgaver.

Derfor ringer jeg nok snart til den flinke rengøringsmand, jeg talte med om rengøring. Han ved helt bestemt, hvordan både fliser, gulve og bordplader skal renholdes og vedligeholdes bedst muligt.

Selvom det koster penge at få udført privat rengøring, ser jeg sådan på det, at de er godt givet ud. Og til gengæld sparer jeg en masse kroner, fordi jeg ikke længere skal tænke på at købe alle de nye opreklamerede rengøringsprodukter og dyre microfiberklude.