Forsinkede fly er det værste

Venter i lufthavn på forsinket fly

Du har været tidligt oppe. Du fik afiset bilens ruder. Rimfrosten, der ligger på dem, er hård. Det er koldt. Men du er på vej nu. Du skal i lufthavnen for at hente din søster, der er på vej hjem efter en ekstra ferie. Hun havde kigget lidt på afbudsrejser og havde fundet en til et eksotisk og varmt sted omme på den anden side af kloden. Du håber, at hendes rejse har hjulpet hende til at glemme den tragiske ulykke. Men du ved også, at hun sikkert vil styrte ud og købe en ny hest, lige så snart det virkeligt bliver forår. Hun kan jo ikke leve uden stanken af hestestald.

Ankomst i god tid

Du ankommer til lufthavnen. Du er kommet i lidt god tid. Der er endnu 20 minutter til at flyet skal lande. Du parkerer bilen og går ind i ankomsthallen. Tjekker lige på den der store tavle, hvor de annoncerer afgange og ankomster. Du finder flyets nummer. Og hvad ser du: Der er flyforsinkelse – på ubestemt tid. Øv. Det er dog irriterende. Hvad skal du lave her i ankomsthallen? Og beløbet for parkering stiger jo time for time. Du havde regnet med kun at skulle have bilen parkeret i en enkelt time. Kan det betale sig at køre hjem og så komme tilbage? Nej, det kan det ikke.

Hvad skal man lave i en lufthavn?

Du må finde på noget at lave. Du går hen til kiosken og køber en avis. Sætter dig ved et snavset cafébord og bestiller en kop kaffe. Noget skal tiden gå med.

Det er bare svært at koncentrere sig om avisen. Du kigger på tavlen hvert femte minut. Tiden går med sneglefart. Du hader flyforsinkelser. Men efter en times venten kan du se, at status for flyets ankomst er blevet ændret. Der er kommet et anslået tidspunkt for, hvornår det vil lande.