Der er tusindvis af billeder på nettet – find de rigtige

You are currently viewing Der er tusindvis af billeder på nettet – find de rigtige
  • Post author:

Ved at søge på nettet kan du i løbet af få sekunder finde tusindvis af flotte billeder. Så let som ingenting kan du også kopiere dem og bruge dem i den sammenhæng, som du vil. Det kan være til en opgave, en præsentation, hvis du har en webside eller en helt fjerde sammenhæng.

Der er ofte bare en stor hage ved det: det er ulovligt, da der som udgangspunkt er ophavsret på fotos. Så mindre du har betalt fotografen for billedet eller fået tilladelse til at bruge det, så risikerer du at modtage en større regning fra den, som har ophavsretten til billedet. Det kan være en regning på flere tusind kroner afhængig af situationen. Uden at vil male fanden på væggen så findes der fimaer, som er specialiseret i at inddrive den slags gæld. Det er derfor rigtig vigtigt, at du har styr på, hvilken slags billeder, du vælger at gøre brug af.

Vil du gerne undgå denne situation, så klik dig ind på: https://gratis-billeder.dk

Her finder du masser af billeder i forskellige kategorier, som du kvit og frit må bruge. Der er nogle ganske få regler, som du skal overholde. De står på forsiden af sitet. Har du tvivlsspørgsmål, er du altid velkommen til at sende os en mail via websidens kontaktformular.

Du finder fx billeder fra forskellige steder i Danmark, af mad og begivenheder. Du kan se alle kategorierne inde på siden. Ofte siger billeder mere end ord, og de rette billeder kan løfte en opgave et niveau, hvis de passer ind i sammenhængen. De kan hjælpe med at belyse den problemstilling, som din opgave behandler. Det kan også være i en festlig anledning, hvor du gerne vil komme med en sang. Her vil det også ofte være flot med et billede på sangen.