Vinduespudsning – Få andre til at gøre arbejdet

Vinduespudsning
  • Post author:

Bor du i Århus? Er dine vinduer snavsede? Og har du ikke selv tid eller overskud til selv at vaske dem? I Århus findes der næsten utallige vinduespudsere, der gerne gør arbejdet for dig. Er du en privatperson eller repræsenterer du en virksomhed? Det er faktisk et ligegyldigt spørgsmål, da størstedelen af pudsefirmaerne i Århus beskæftiger sig inden for både privat- og erhvervspudsning af vinduer.

Der er som sagt nærmest utallige pudsefirmaer og derfor også mange vinduespudsere. De fleste af disse vil hellere end gerne pudse dine vinduer. Men du kan komme ud for, at de siger nej til jobbet. Og hvorfor så det? Jo, mange vinduespudsere, specielt dem der ikke repræsenterer et pudsefirma, kører nogle faste ruter, og da disse sjældent har tid til at tage en masse jobs, bliver de nødt til at tænke lidt på deres omkostninger i forbindelse med blandt andet transport til og fra kunderne for at kunne optimere deres løn mest muligt. Så når du skal finde din næste vinduespudser i Århus, kan du med fordel følge denne korte guide.

Hvis du har tiden til det, vil det klart bedste jo være at kontakte alle de vinduespudsere i Århus du kan finde. Du vil på denne måde få et tilbud fra alle og vil efterfølgende let kunne vælge den billigste ud.

Har du derimod blot begrænset tid til at finde en vinduespolerer, kan man forholdsvist let vælge fra, inden man bruger tid på at ringe til de forskellige poleringsfirmaer. Du kan starte med at kigge på deres ruter eller geografiske arbejdsområder. Disse er ofte nævnt på deres hjemmesider. Bor du fx i udkanten af Århus, og firmaet eller den enkelte vinduespudser kun arbejder i centrum, kan du ligeså godt spare tiden og opkaldet. Det kan sagtens være, at han/hun/firmaet gerne vil tage arbejdet, men set ud fra den ekstra omkostning de vil have forbundet med det, vil de sjældent være i stand til at gøre et billigere end vinduespudserne, der i forvejen arbejder i området omkring dit hus eller din virksomhed.

Vinduespudsning

Repræsenterer du en virksomhed med vinduer i høj højde, findes der en anden frasorteringsmulighed. Allerførst skal du selvfølgelig kun vælge de vinduespudserfirmaer, der gør sig i erhvervspolering af vinduer. Herefter kan du så frasortere virksomheder ved at kigge på deres metoder til at nå de høje højder. Dette oplyses ikke altid på hjemmesiderne, men hvis du støder på en virksomhed, der bruger lifte i stedet for teleskopstænger, kan du godt sortere denne fra, da der ligeledes den ændrede rute, er mange flere omkostninger forbundet med denne sammenlignet med brugen af en teleskopstang. Det betyder at det i langt de fleste tilfælde er billigere at hyre en vinduespudser, der bruger teleskopstang fremfor lift.

 

Men har man tiden, anbefales det at tage kontakt til så mange som muligt. Teleskopstang eller ej. Det hændes nemlig en gang imellem, at personen/virksomheden med de højeste omkostninger er blandt de billigste. Nogle vinduespudsere er griske og tager mange penge for deres service, selvom de har minimale omkostninger forbundet med den.