Liv og glade dage

Der var liv og glade dage, da min mand og jeg i går besøgte min svigerfar, der det seneste års tid har boet på et plejehjem, fordi han efterhånden ikke længere havde fysik til at klare sig selv i det hus, hvor min mand også er vokset op.

Vi vidste ikke på forhånd, at der var arrangeret noget underholdning for plejehjemmets beboere, men vi takkede da ja, da vi blev opfordret til at gå med i den store spisesal, hvor det hele foregik.

Et band på fire personer underholdt med musik og forskellige morsomme indslag, og det hele var tilpasset tilhørernes aldersgruppe, så det blev godt modtaget. Bandet optrådte i forskellige kostumer i forbindelse med de morsomme indslag, som først og fremmest var sketcher, de fleste nok havde hørt før.

Men de sang og spillede faktisk rigtig godt, og de blev meget populære hos beboerne, da de gav et par af de kendte numre fra Sommer i Tyrol. I den forbindelse var den kvindelige forsanger iklædt et flot tyroler kostume, der tilførte numrene lidt ekstra autenticitet.

På et tidspunkt gav bandet sig også til at spille nogle Beatles melodier, og min første tanke var, at det da vist ikke lige var så velegnet til den målgruppe, men det gik så op for mig, at det trods alt er sådan cirka 50 år siden, The Beatles slog igennem, så det passe nok meget godt alligevel. Og der var megen latter over de langhårede parykker, som de tre mænd i bandet havde iført sig.