GoPro med en Neonate babyalarm

You are currently viewing GoPro med en Neonate babyalarm
  • Post author:

Søndagsavisen er en dejlig avis, de har det med på forunderlig vis at time deres forskellige test med de ting som vi netop står og mangler derhjemme, og denne her gang er det en babyalarm test de kommer med. Egentlig så findes der allerede rigtig mange forskellige sites der tester babyalarmer, så det var måske ikke så nødvendigt for dem at gå ind i netop denne her test, men jeg er sikker på at det sælger lidt aviser. Men pyt nu med det, testen passer mig nemlig helt glimrende, for vi var netop blevet enig om der hjemme at købe en Neonate BC5000a efter at have læst om den her: http://www.babyalarm-test.dk/1-neonate-bc5000a.html, jeg kan i øvrigt på det varmeste anbefale babyalarm-test.dk, de er yderst hjælpsomme. Jeg havde nogen supplerende spørgsmål, så jeg skrev en hurtigt mail til dem som jeg havde svar på indenfor 3 timer. Det er alligevel lidt imponerende når det nu ikke er dem selv der sælger alarmerne.

Nu tænker du sikkert, jamen hvad har det med at GoPro at gøre, og det har faktisk heller ikke ret meget med hinanden at gøre, jeg har bare netop købt mig selv en GoPro HD hero 2 hjelmkamera og havde lyst til at fortælle hele verden om det, og det kunne jeg jo så passende gøre når jeg alligevel skulle fortælle om den nye babyalarm test.

Hvis du ikke er klarover hvad et hjelmkamera er så er det den slags udstyr som før i tiden kun var forbeholdt filmproducenter fordi de simpelthen var så dyre at de ikke var til at komme i nærheden af. Udover det så kunne man ikke få dem i almindelige butikker, igen fordi det var dyrt udstyr. Uden at have talt med nogen butikker omkring det så forstiller jeg mig, at det er fordi de godt ved hvor svært det er at komme af med den slags udstyr.

I dag er det dog blevet anderledes, man kan købe GoPro HD hero 2 for 2500,- i stort set alle sports butikker, man har dog altid sine favoritter, og jeg handler derfor altid på nettet. Hvor henne skal jeg ikke afslører her, for det skal helst ikke blive et reklame indlæg. Jeg vil dog gerne løfte sløret for at man kan læse en anmeldelse af det fede hjelmkamera her: http://www.kameraguide.dk/hjelmkamera/gopro-hd-hero-2. I det hele taget så skriver de nogen gode anmeldelser på kameraguide.dk om – Ja kamera. Jeg fandt også en rigtig god artikel derinde om mit Canon spejlrefleks inden jeg købte det.

Når jeg nu har styr på hjelmudstyret til skituren i år, så mangler jeg bare at få styr på selve turen, jeg regner med at den i år skal gå til Østrig, men jeg er lidt usikker på hvor der ligger nogle gode områder henne som både kan udfordre den erfarne, og som samtidigt er godt og børnevenligt. Vi er ikke til hoteller på skituren, der skal det simpelthen være en hytte, det er for det første mest hyggeligt, men man slipper også for alle de fulde unge mennesker om aftenen.