Den dygtige psykoterapeut

Psykoterapeuten hjælper en patient

Går du rundt med en konstant følelse af ikke at slå til? Eller har du bare følelsen af, at alt er ligegyldigt? Du føler dig, måske helt anonym her i storbyen, København. Her er et mylder af mennesker, der alle har travlt, og som absolut skal videre. Nu og her. Jeg kan godt fortælle dig, at du ikke er den eneste, som har den slags oplevelser. Mange af de travle mennesker, du ser, har lige præcist den samme følelse af at være anonyme, og ikke slå til.

Gik i terapi

Nogle af dem har gået i psykoterapi i København, fordi de har opdaget, at den følelse ligesom kan dræbe deres hverdag. Ligegyldighed og travlhed er ikke befordrende for et godt liv. Det fører til en følelsesmæssig afstumpethed, som man først opdager, at man lider af, når det er for sent. Så det skal der gøres noget ved. Derfor gik nogle af de mennesker, du har set på gaden i psykoterapi.

Og du bør måske overveje at gøre det samme. Psykoterapi er jo slet ikke farligt. Det involverer ikke medicin. Det involverer dog, at du er villig til at arbejde følelsesmæssigt med dig selv. Og det kan tage tid at lære.

Gitte Høj – psykoterapi

Men ved hjælp af en dygtig psykoterapeut i København som Gitte Høj, så kan du faktisk lære at håndtere ligegyldighed og travlhed følelsesmæssigt. Og dermed kommer du i bedre harmoni med dine tanker og følelser. Du bliver kort sagt udsat for et forløb, hvor du bliver skubbet i en retning, der viser dig vejen frem, så du kan få et bedre liv. Og god livskvalitet er der ingen, der ikke vil have.

At gå i psykoterapi er ikke et nederlag. Sådan må du ikke tænke på det. Tværtimod. Har du indset, at du har brug for det lille puf, så du kan komme videre i dit liv, så er det et tegn på styrke og bevidsthed om sine egne grænser.