Få nullermænd fjernet

You are currently viewing Få nullermænd fjernet

Rengøring er en kunst. Ikke kun fordi der nogle gange kan være så beskidt, at man kan ’tegne’ i støvet, men nærmere fordi det er mere end bare et håndværk. Dygtige rengøringsfolk hænger ikke på træerne og derfor er et ordentligt, professionelt rengøringsfirma efterhånden også et særsyn.

Mange forsøger sig med rengøring, da det jo er noget ”alle kan finde ud af”. Faktum er bare, at det er ikke et faktum! At lave god rengøring kræver års erfaring og derfor vil de mange underbydende rengøringsvirksomheder som altid bliver etableret under en højkonjunktur også dømt til at gå konkurs. Ganske enkelt fordi deres forretning på sigt ikke er rentabel og fordi de ikke leverer rengøring af en tilpas høj kvalitet.

Derfor kan man med fordel bruge internettet til at indhente tilbud på rengøring. Få tilbud fra flere forskellige virksomheder, men her skal du bare være opmærksom på, at det er dumt kun at kigge på prisen. Det er mindst ligeså vigtigt at gå ind og vurdere rengøringsvirksomhederne på deres stabilitet, deres ordenssans og ikke mindst kvaliteten af deres arbejde! Antallet af år på bagen er meget sigende. Har de overlevet minimum én lavkonjunktur, så er det en sikkerhed for, at de trods alt er så dygtige, at alle deres kunder ikke har forladt dem under krisen.

Alternativet er der hjemmesiden faadetgjort.dk, hvor du for meget billige penge kan få private ud og gøre rent for dig. Agera ApS står også bag denne side og på Få Det Gjort er det typisk private, der går ind og byder på din opgave. Fordelen ved dette er, at de fleste omsætter for under 50.000 kr. om året, og derfor er momsfritaget. Og de 20 pct. besparelse betyder jo alligevel en del.

Nullermænd er til for at blive fjernet. Og livet er for kort til at gøre det selv. Factum est!