50 år – og hvad så?

You are currently viewing 50 år – og hvad så?

Kvinder af i dag kan stadig klæde sig chikt på, selvom de er over 50 eller ældre. De gamle dages mormortøj er heldigvis blevet erstattet af noget mere tidssvarende – og det er uanset, om du bruger plus size tøj eller ej. Kvinder i dag føler sig og ser yngre ud, end de er. De efterspørger modetøj, der kan være med til at give dem et yngre og selvsikkert image.

Hvis du gerne vil opdatere dit look, hvordan gør du så det? Det kan være svært at springe ud i modetøj, hår og makeup, som du måske ikke lige er bekendt med, men det er der råd for:

 

  • Find en shoppeven – det kan være din datter eller måske en ven med modesans. Din shoppeven kan være med til at finde tøj og give dig input til, hvad der passer til dig.
  • Opdater dit hår. Særligt, hvis du har haft den samme frisure i årevis, så er det tid til en forandring. Kig på nettet og i magasiner, og find noget, du godt kan lide. Diskuter det med din frisør, og kast dig ud i en ny hårstil.
  • Opdater din makeup. Gå til et stormagasin, og få input hos det eller de mærker, du foretrækker.
  • Gennemgå dit skab. Hvad er det, du bruger og hvorfor? Hvad har du ikke brugt og hvorfor? Denne info kan du bruge til, når du er ude for at shoppe nyt tøj. Giv det tøj, du ikke har brugt længe, til genbrug.

Lav en liste over de butikker, du foretrækker. Det kan være både fysiske butikker og netbutikker. Lav også en liste over de mærker, du ser bedst ud i. Det vil gøre det let for dig at købe over nettet, da du så allerede kender din størrelse og deres stil. En af de bedste butikker online i Danmark med modetøj til kvinder er uden tvivl: Butik Rikke Modetøj

 

Her er nogle shoppingtips til, når du er er ude og shoppe efter din nye stil:

 

  • Det er helt fint at vælge stærke farver, så længe de passer til dig.
  • Vælg klassisk stil og generelt tøj, der hænger løst på dig i stedet for noget, der er for stramt.
  • Når du vælger nederdele, så gå efter noget, der er lige over knæet.
  • Sørg for, at din BH er i god kvalitet, og at den har det rette fit. Det er afgørende for, at dit tøj sidder godt. Brug også shapewear ved kjoler, toppe etc.
  • Invester i kvalitetstøj, der er flatterende for din figur. Her taler vi om de her basisting, du skal have i dit skab: et par gode bukser og et par velsiddende jeans, en hvid skjorte, en blazerjakke, en sort kjole og en kulørt kjole,, en tunika etc.
  • Toppe, T-shirts etc. kan du købe billigere, hvis du vil, og skifte dem ud ofte.

Husk at bruge magasiner, Pinterest, blogs etc. til at finde inspiration. Du kan også følge en berømthed online, som du synes har god stil, og få inspiration den vej.

God fornøjelse med forvandlingen!