Valg af uddannelse

You are currently viewing Valg af uddannelse

Ok, vi er sådan set kommet godt igennem julen. Der har ikke været stress. Der har været for meget mad. Men heldigvis også meget konfekt og sjove situationer, hvor vi har grinet meget. Det har været rart at være herhjemme. Og jeg er glad for, at mine forældre har formået at styre udenom corona. Indtil videre. Men jeg må dog indrømme, at jeg har været under pres. Det har noget at gøre med, at jeg er nødt til at finde ud af, hvad jeg vil med mit videre liv.

Blev student

Jeg fik jo min studentereksamen her i sommers. Alt gik fint. Også selvom der var corona og en masse kaos. Kaos er der sådan set stadigvæk. Ingen ved jo, hvad der vil ske. Vil virusset kunne blive stoppet med vaccinen? Vil det mutere, så vi skal stå ansigt til ansigt med andre former – og farer? Det er der ikke nogen der ved. Og jeg skal slet ikke forsøge at give svar.

Vil lære stresscoaching

Det, jeg skal forsøge, er at tage en endelig beslutning. Og det er altså ikke nemt. Jeg har mange muligheder. Men jeg har indkredset to ting, som jeg virkeligt gerne vil: At fuldføre en stresscoach uddannelse her – https://lifeconsulting.dk/stresscoach-uddannelse – eller blive healer indenfor aromaterapi.

Begge uddannelser tiltaler mig. Så titlen er ikke det afgørende. Healer eller coach. Nej, det afgørende bliver nok, hvad jeg ser, giver mig de bedste fremtidsmuligheder. Og det betyder kort sagt, at jeg er nødt til at bruge de næste dage på at se meget nøgternt på, hvordan begreber som coach eller healer bliver opfattet i samfundet. Og skal jeg være helt ærlig, så tror jeg, at det er bedre at blive stresscoach end healer. Bare sådan helt generelt. Jeg kan ikke med sikkerhed argumentere for, hvorfor min mavefornemmelse fortæller mig det.

Sådan er det bare. Og derfor tror jeg, at jeg vælger stresscoach uddannelsen.