Smadret minutur og kjole-stress

You are currently viewing Smadret minutur og kjole-stress
  • Post author:

Den anden dag, da kæresten og jeg havde besøg af familien, kom min skønne lille nevø til at hive mit minutur på gulvet, og det gik i stykker – altså minuturet og ikke gulvet. Han er ikke særlig gammel, og det minutur så altså spændende ud, når det hang der på køleskabet (så det var absolut ikke hans skyld).. Anyways, jeg skulle bruge et nyt minutur, og da jeg egentlig var ret glad for at have det til at hænge på køleskabet, så skulle det være en med magnet. Jeg besluttede mig ret hurtigt for bare at finde en på nettet, da det er noget nemmere og hurtigere at finde en fin model på nettet end at skulle ud og lede i butikkerne. Det gik da også pænt hurtigt med at finde en, der opfyldte mine krav – jeg er ret glad for farver, så den skulle jo også have en fin farve. Jeg fandt en flot blå model i retro design med magnet på bagsiden – og så kostede den ikke alverden. Så kan det jo næsten ikke blive bedre.. Se det grønne minutur her.

På trods af at jeg havde fundet det helt perfekte minutur, så mente jeg alligevel, at prisen ville blive lidt for høj, når der skulle lægges fragtomkostninger oven i prisen – der er gratis levering ved køb over 500 kr. og minuturet var jo slet ikke tær på det beløb.. Og så kom jeg til at tænke på svigermors 50-års fødselsdag, der var lige om hjørnet. Svigermor laver stort set altid maden helt fra bunden, og hun har da også allerede en kødhakker, men den er bare ved at være utrolig slidt, og hun har længe snakket om, at hun gerne snart ville have en ny. Svigerfar er dog af en lidt anden mening og siger, at så længe den anden stadig virker, så er der ingen grund til at købe en ny. Vi mente dog, at når hun nu skulle holde fødselsdag, så skulle hun også have det, hun ønskede sig mest. Det var så også en af de eneste ting hun reelt set ønsker sig, for de har alt, hvad de skal bruge.

Til fødselsdagen står jeg også og mangler en fin kjole, dette er straks er større problem (stress!), og ikke bare noget som jeg hurtigt finder på nettet, og dog. Det skal være en gallakjole, og den skal simpelthen sidde perfekt, da det simpelthen ser dumt ud hvis en kjole sidder for løst eller stramt. Dette er den primære årsag til, at jeg tidligere aldrig har købt mit tøj på nettet. Dog synes jeg at flere at de store sider er blevet meget bedre til at informere, både om hvilken størrelse der bruges på billedet, og ikke mindst konkrete mål på de enkelte størrelser. Frem med målebåndet, og du kan lynhurtigt vurdere om du skal have en medium, eller bør kunne klemme dig i en small. Asos har også catwalk-videoer på alle produkter, og her kan man med fordel se hvordan kjolen falder til kroppen. Dog vælger jeg for det meste en dansk butik, da de altid har 14 dages fuld returret og så koster det ikke alverden at returnere til en adresse i Danmark. Af og til bestiller jeg hellere lidt for meget, og så ofrer de 50 kroner på at sende det overskydende retur, så er jeg sikker på at få den perfekte kjole.