Sådan finder du det rigtige fitness tøj

Når man skal ud og have nyt fitness tøj er det utrolig vigtigt at det man finder sidder rigtig godt på ens krop.

På det meste nye fitnesstøj er der simpelthen ikke syninger, specielt ikke irriterende steder som i nakken.

Fitnesstøj skal også sidde rigtig godt på kroppen, men det kommer meget an på hvilken slags fitness man dyrker. I nogle typer fitness er det godt når tøjet sidder meget tæt, mens det ved andre slags fitness er bedre med noget mere løst fitnesstøj.

Derudover er det også vigtigt at man finder noget fitnesstøj, som man selv synes ser godt ud, for det giver altid en ekstra motivation.

Det er altid vigtigt at købe fitness tøj i en den rigtig størrelse, da det vigtigste overhovedet er, at det er komfortabelt at have på mens man dyrker fitness. Man kan oftest tage udgangspunkt i den størrelse man bruger i normalt tøj, der er dog nogle enkelte mærker hvor det kan variere lidt.

For ens krop og hud er det utrolig vigtigt at ens fitnesstøj er åndbart, altså at ens krop kan få luft. I det meste nye fitness tøj er der indbygget temperaturregulator, så ens krop altid holdes ved en bestemt temperatur.

En sidste vigtig ting ved fitness tøj er, at det skal være svedtransporterende. Det kan være direkte skadeligt at dyrke fitness med gennemsvedigt tøj, hvor sveden ikke bliver transporteret væk fra huden. Det er virkelig vigtigt at man vælger noget fitnesstøj, hvor sveden bliver transporteret væk fra huden!

Fitness tøj fra de kendte mærker som Nike, Adidas, Purelime osv. kan godt være rigtig dyrt, men oftest er det også prisen værd. Mange synes at det er opreklameret når man snakker om “teknologier” i forhold til sportstøj, men det er faktisk forkert. Nike, Adidas osv. er så langt foran de andre med hensyn til teknologier i sportstøj, at det godt kan betale sig at betale det ekstra. En måde man kan spare lidt, er ved at købe ens nye fitness tøj på nettet i forhold til i de fysiske butikker.