Rabatkoder online

You are currently viewing Rabatkoder online

Rabatter har for mig altid været noget, man som køber skulle gøre sig fortjent til i form af for eksempel store indkøb, loyalitet eller andet. Sådan var det vel også engang, men i dag er rabatter til netbutikker noget helt andet, og det er nærmest sådan, at man føler sig lidt dum, hvis man betaler fuld pris, ikke? Og det er tilsyneladende pærenemt at finde rabatkoder online til snart sagt alle slags webshops.

For eksempel er der hjemmesiden Monsterrabatkoder, der har specialiseret sig at være leveringsdygtige i rabatkoder til en række af de mest populære webshops. Der kan man – ganske gratis i øvrigt – finde alle de nyeste rabatkoder til for eksempel:

  • Nicehair
  • Stylepit

Kan alle bruge disse rabatkoder?

Ja – faktisk! Og det var egentlig det, jeg ville frem til i indledningen af denne artikel. Der er ikke nogen krav til nogen overhovedet for at benytte disse rabatkoder, der ofte giver 20-25% rabat og nogle gange endda endnu mere. For en gammel købmand som mig er det jo en lidt pudsig foreteelse, men jeg er godt klar over, der ligger en del salgspsykologi bag.

Sagen er jo, at man som indehaver af en rabatkode føler sig som noget specielt, og man får en slags loyalitetsfølelse mod den butik, der har begavet en med rabatkoden. Og så handler man – hvormed butikken får en omsætning og en kunde, der kan foretages et mersalg til med det samme eller senere. Så på sigt er det uden tvivl en god forretning for butikkerne at udstede disse rabatter.

Ofte er der tale om en talkode, der skal indtastes, når man er klar til at betale, og det efterlader en del mennesker, der ikke har en rabatkode, med en følelse af at de går glip af noget. Og det gør de jo sådan set også.

Om at finde rabatkoder til danske butikker

De mennesker, der ikke lige sidder med en rabatkode til en webshop, hvor der er et felt til at indtaste koden, kan meget nemt og hurtigt skaffe sig en kode ved simpelthen at søge på Google efter den. Men utroligt mange menensker forstår slet ikke at benytte Google, og derfor finder de ikke det, de gerne vil. Ofte søger de ikke engang, for de tænker slet ikke over det.

Hintet er derfor: Hvis du skal handle i en webshop, hvor der er mulighed for at indtaste en rabatkode – søg efter rabatkoderne på Google eller Bing. Der er en stor chance for, at du kan finde dem der!