Tag på hyggelig bondegårdsferie med hele familien

bondegårdsferie
  • Post author:

En bondegårdsferie er en anderledes og fantastisk oplevelse for hele familien. Her kan man komme helt tæt på de traditionelle danske bondegårdsdyr og opleve en ægte dansk bondegård helt tæt på.

Bondegårdsferie er en stille og rolig ferieform, hvor man er helt tæt på naturen og de gamle danske bonde traditioner.

Bondegårdsferie for jer der elsker den danske natur og det danske dyreliv

I Danmark findes der mange bondemænd, som har gjort hele deres gård til en kæmpe oplevelse for alle besøgende. Disse bondemænd åbner deres bondegård og har gjort det til en hel turistattraktion. De giver dig mulighed for at dig og din familie kan få et godt indblik i, hvad det vil sige at være bondemand og at skulle passe dyr og marker. Det er forskelligt hvilke aktiviteter, du ville kunne opleve på de mange forskellige gårde. Ting som du ville kunne opleve er fx; Fodre og kæle for bl.a. køer, grise og andre danske dyr, hjælpe bondemanden med hyggeligt gårdarbejde, hygge jer på legepladsen, gå ture i naturen og meget mere. Oftest vil i have mulighed for at kunne overnatte i en lejlighed på selve gården og der er sjældent mange andre end jeres familie. Der vil derfor blive taget god tid til jer og i vil kunne undgå en træls turistsværm.

Prøv bondegårdsferie hos Nymarksminde

En anderledes bondegårdsferie kan I prøve hos Nymarksminde. Her foregår ferien ikke på en traditionel bondegård, men dog stadig i landlig idyl. Nymarksminde er ikke en landbrugsejendom i drift, men derimod en landejendom indrettet decideret til ferie og afslapning for dig og din familie. Der er mange aktiviteter på stedet, som udover bondegårdsferie også rummer mini-zoo, fodboldgolfbane, stor legeplads og mange andre spændende ting at få tiden til at gå med. Prøv en ferie hos Nymarksminde. Det vil I ansolut ikke fortryde.