Mødelokaler i Hovedstaden

You are currently viewing Mødelokaler i Hovedstaden

Min chef kiggede ind i formiddags for at bede mig om at skaffe lokaler centralt i København til en konference, som datterselskabet i USA har meddelt, de vil afholde her i Danmark om tre måneder. Der skal være plads til 75 deltagere med mulighed for fuld forplejning en hel dag, otte separate mødelokaler til gruppediskussioner,  trådløst internet, konferencetelefoner, mulighed for videokonference, whiteboard, flipover, projektor, mikrofon, talerstol og endelig AC, som min chef sagde. Opgaven går også ud på at arrangere transport fra lufthavnen til det konferencestedet inde midt i byen samt booking af hotelværelser i det indre København til de amerikanske gæster.

Heldigvis har jeg tidligere arrangeret konferencer i København, sidst jeg havde fornøjelsen, lejede jeg lokaler i et meget veldrevet kontorhotel. Jeg interesserer mig meget for lokalernes indretning, fordi jeg tror på, at indretning og interiør har en stor betydning for det enkelte menneske, smukke omgivelser og behagelige stole giver ro og velvære. Derfor har jeg booket det samme kontorhotel (dem her hos MBK)som sidst og er helt fortrøstningsfuld med hensyn til kvalitet og professionalitet. Forplejningen er også på plads, jeg har besluttet mig for, at de amerikanske gæster skal spise dansk frokost og danske kager til eftermiddagskaffen, hvilket kontorhotellet allerede har kvitteret for.

I morgen skal jeg bruge nogle timer på booking af hotelværelser, en opgave jeg finder spændende, der er masser af muligheder i København, og det gode er, at kun det bedste er godt nok til vores amerikanske gæster.

Jeg glæder mig til at deltage i konferencen fra sidelinjen. Vil du vide mere om de mødelokaler, kan du læse her.

Og når vi så er ved det med konferencer…

Min gamle kampfælle i VU – Bent – overraskede mig voldsomt forleden. Han er jo helt syg med drageflyvning, og han bruger en formue på det. Det er hans valg, men jeg følte alligevel, at det har taget overhånd, da han for nylig lånte penge til at komme på en konference i Spanien for drageflyvere! Han havde simpelthen lånt 20.000 kroner via en hjemmeside om lån, og nu skulle han afsted på afdrag, som han kaldte det.