Det danske sommerland klargøres

You are currently viewing Det danske sommerland klargøres

Der er travlhed rundt omkring i det danske sommerland. Der skal gøres klar til at tage imod sommerens mange gæster fra både ind- og udland. Og der er uden tvivl tryk på rundt omkring, for der plejer at være godt gang i det dansk sommerland, fra tidlig på sæsonen til de sidste steder som regel lukker ned hen i slutningen af oktober.

Og næsten uanset hvor i landet man befinder sig, er der et godt udvalg af spændende sommer attraktioner at vælge imellem. Fra de helt store forlystelsesparker som Legoland og Djurs og Fårup Sommerland til de mindre lokale attraktioner, med mere fokus på at tiltrække folk fra nærområderne. Danmark har også et stort og flot udbud af dyreparker, som ligesom forlystelsesparkerne spænder bredt i størrelse og udbud.

Forlystelsesparkerne har travlt med at få klargjort både forlystelser, boder og restauranter, så de igen kan tage imod de mange forventningsfulde gæster rundt omkring i parkerne. Og de steder, hvor der har været gang i byggeriet af nye forlystelser, skal en sidste hånd lægges på værket og det hele skal testkøres, så alt er parat, når gæsterne står i kø til at kaste sig ud i alt det nye og spændende.

Dyreparker og zoologiske haver står også foran deres travle periode. I takt med at vejret bliver bedre og bedre trækkes flere og flere gæster også til de zoologiske haver, hvor et væld af dyr fra både Danmark og også mere eksotiske himmelstrøg kan opleves i mangfoldige omgivelser.

Hos Nymarksminde i Vodskov, er der også travlhed. Specielt i deres mini-zoo har der været nok at se til i den senere tid. Der er nemlig kommet nye beboere til. Alene indenfor de seneste dage er der kommet både et lam og nogle nye små grise. Og sammen med alle de andre dyr er de nu klar til et stort ryk ind af glade børn med lige så glade forældre, som kan glæde sig til at komme helt tæt på alle de dejlige dyr. Specielt det store indhegnede kaninområde vækker begejstring hos de yngste, som kan bruge flere timer på at kæle for og lege med alle de skønne små kaniner.

Udover alle dyrene i mini-zoo huser Nymarksminde også både fodboldgolf, bondegårdsferie, bed & breakfast samt swimmingpool og konferencelokale. Så der er masser af tilbud til både store og små.

Og netop alsidighed er nok et af nøgleordene for at man som turistattraktion kan klare sig bedst mulig i den tilspidsede konkurrence, hvor der er mange, som kæmper om gæsternes bevågenhed. Jo flere muligheder man kan tilbyde, jo større er chancen for at blive valgt som det foretrukne udflugtsmål. Derfor gælder det naturligvis også om at holde på gæsterne, når man først har fået fat i dem. Og her har attraktioner, som tilbyder en totaloplevelse en stor fordel. Kan man tilbyde både aktiviteter, bespisning og overnatningsmuligheder, står man stærkt rustet i konkurrencen om gæsternes gunst.