Mikkel starter i skole

Mikkel skal begynde i skole i næste uge, og der er ingen tvivl om, at det bliver en stor dag for ham, for han har glædet sig meget længe til den dag, og i lang tid har der i børnehaven ikke været snakket om ret meget andet blandt hans jævnaldrende, der også skal begynde i 0. klasse.

Vi har været så heldige, at Mikkels farmor har haft ham med i byen, fordi hun ville forære ham en skoletaske, penalhus og en ny madkasse samt tilhørende drikkedunk. Det har så for mit vedkommende frigivet nogle økonomiske midler, så jeg var i dag i byen sammen med Mikkel for at købe noget nyt tøj til ham.

Jeg havde sat næsen op efter, at han skulle have et par pæne jeans til skolebrug, men Mikkel stod stædigt fast på, at han har det langt bedre i joggingbukser, så da vi fandt et par ret pæne af slagsen gav jeg efter for hans ønske.

Mikkel forelskede sig dybt i nogle smarte T-shirts med print, som forretningen havde en større udstilling af. De var ikke specielt dyre, så jeg sagde til Mikkel, at han bare kunne vælge de to, han bedst kunne lide. Jeg blev ikke spor overrasket over, at han valgte en med et motiv fra Batman og en anden med Spiderman.

Selv om det var fint sommervejr i går, slog det mig, at det jo ikke altid er varmt nok til at gå i skole i en korte ærmer, så jeg købte også en langarmet T-shirt til ham.

Heldigvis har jeg et godt job med en god løn, så det går jo nok endda.