Italien – Ferie – Formel 1

You are currently viewing Italien – Ferie – Formel 1

Heldigvis var min kone helt med på ideen, da jeg fortalte hende, at min kollega, Jannik, og jeg havde talt om, at det kunne være en fantastisk oplevelse for os at bruge et par dage af vores kommende sommerferie på at tage til Formel 1-løbet på Monza-banen i Italien. Både Jannik og jeg går meget op i motorsport og i særdeleshed i Formel 1, som vi begge to trofast følger på tv-skærmen hele sæsonen igennem.

Og Jannik havde nævnt, at vi havde mulighed for at låne hans forældres feriehus i Italien i de to uger henholdsvis før og efter løbsweekenden. Det ligger ganske vist knap 150 kilometer fra Monza, men der er motorvej langt det meste af vejen, så det tager jo ikke alverden af tid at transportere sig fra feriehuset til banen.

Det fine ved det arrangement er, at vi kun skal betale for vores forbrug af el og vand i den ferie, så vi sparer en masse penge, der fuldt ud opvejer udgiften til entrebilletterne til racerløbet, selv om de nok er forholdsvis dyre.

Jannik fortalte mig, at hans kone formentlig slet ikke ville med til løbet, for hun har ikke den fjerneste interesse i motorløb, og det samme vil nok også være tilfældet for min kone, for hun er i hvert fald heller ikke trofast tv-seer, når der er Formel 1 på programmet.

Så kan konerne jo fordrive tiden med noget andet, når Jannik og jeg tager til racerløb, og det regner vi med at gøre både lørdag til kvalifikationen og søndag til selve løbet. Så kan de jo slikke noget solskin eller hygge sig på en af de små cafeer i den lille by, hvor Janniks forældres feriehus ligger.

For min kone og mig er det langtfra noget nyt at holde ferie i Italien. Vi har de fleste år lejet os ind i forskellige ferieboliger i Italien i to eller tre uger om sommeren, hvor både vi voksne og vores to børn har nydt ferierne i fulde drag.

Nu er det slut med at have vores børn med på ferie, for de er begge flyttet hjemmefra og sørger selv for deres ferier. Det samme er tilfældet for Jannik og hans kones vedkommende, så den kommende ferie bliver en tur for os fire voksne, så vi ser meget frem til at nyde et par afslappende uger med god mad og almindelig hygge i vores feriebolig i Italien.

Jannik har fortalt mig, hvor hans forældres hus er beliggende, så jeg har surfet lidt rundt på internettet for at orientere mig om området, som er i den sydlige del af Norditalien. Det ser ud til at være et spændende område med masser af muligheder for udflugter til forskellige byer. Vi har i hvert fald planlagt, at vi vil bruge en hel dag på en udflugt til Milano, som vi synes er en rigtig dejlig by. Vi har været der flere gange før, når vi har lejet os ind i feriehuse i Italien, der ikke ligger for langt væk. Og vi tager os nok også sammen til en lidt længere udflugt til Venedig, som min kone og jeg også har besøgt tidligere.

Tjek lige denne lækre blog om Italien: https://you-go.dk/blog/