God oplevelse med øjenlæge

You are currently viewing God oplevelse med øjenlæge

Jeg er netop fyldt 50 og har som udgangspunkt ikke haft nævneværdige problemer med mine øjne. Dog har jeg de seneste 5 år haft brug for skærmbriller for ikke at knibe øjnene sammen, når jeg sidder ved computeren, og det gør jeg det meste af dagen, da jeg har et fuldtidsjob, der kræver, at jeg bruger computeren til det meste af mit arbejde.

Jeg havde for ikke så længe siden muligheden for at tage orlov i 3 måneder og komme ud at se verden. Det var en fantastisk oplevelse. Særligt kunne jeg godt lide USA og tilbragte over halvdelen af tiden der.

Under min rejse noterede jeg mig, at mine øjne havde forandret sig. Jeg havde sværere ved at læse ting på min telefon, og når jeg kiggede på emballager var det nærmest muligt for mig at se, hvad der stod. Ved at bruge mine skærmbriller stod det klart igen.

Jeg besluttede at få en konsultation hos en øjenlæge i USA, så jeg ikke skulle vente, til jeg kom hjem til Danmark og ikke skulle bekymre mig om, hvad der var galt. Jeg fik de her dråber i øjnene, der udvider pupillerne, så øjenlægen kan se, hvad der sker i dine øjne. Det viste sig, at jeg havde begyndende grå stær. Øjenlægen anbefalede mig at få en snak med en øjenlæge i Danmark, når jeg var tilbage.

Da jeg kom tilbage, søgte jeg efter en øjenlæge i Hellerup, da det er der, jeg bor. Det viste sig, at der var en dygtig øjenlæge i København, som jeg fik en aftale med. Jeg fik en undersøgelse, og min grå stær er som sådan ikke et problem endnu, men vi skal holde øje med det årligt. Jeg må bare til at bruge mine briller noget mere og glæde mig over, at jeg er i gode hænder ved Øjenhospitalet Danmark.