Smukke kjoler

You are currently viewing Smukke kjoler
  • Post author:

Lige meget om din kropstype er æble, pære eller timeglas, så kan du med garanti finde en kjole, der også får dig til at ligne en million. Du skal bare vide hvilken type af kjole, som du skal gå efter og hvilken kropstype som du har. Der er nemlig nogle få og forholdsvis nemme regler, som du kan lære, når først du ved, hvilken kropstype du er.

Læs også min tidligere artikel om modetøj på nettet

Kjoler til æbleform

Piger der har en kropstype, der er æbleform er kendetegnede ved at have en stor barm, og slanke ben og hofter. Til gengæld er maven ofte et problemområde, hvor der er lidt for meget kød. Dermed er det ofte en udfordring at skulle camouflere maven.

Hvis du er æbleform, så skal du forsøge at camouflere maven, hvilket betyder at især kjoler i A-form af velegnede. Med kjoler af denne type er det muligt at fremhæve barm, hofter og ben, mens maven kommer til at virke mindre.

Kjoler til pæreform

Piger som er pæreformede bærer ofte det meste af deres vægt på underkroppen. Dette vil sige af de har brede hofte og lår og en stor bagdel, mens brysterne er små. Til gengæld har de også ofte en flad mave og smalle skuldre. Det vil altså sige, at problemområdet er underkroppen, der helst skal camoufleres lidt.

For piger med pæreform gælder det om at udnytte, de smalle skuldre og den slanke mave. Dette kan gøres ved at vælge en kjole, der sidder stramt foroven og løst forneden. Helt ideelt er det med de kjoler, der er skåret under brystet, da dette får brystet til at se større ud.

Kjoler til timeglas

Piger med timeglasfigur har ofte været idealiseret er mænd. Disse piger har store bryster, bagdel og hofter, mens taljen er lille. Dette er da også klart den kropstype, der er mest ideel til kjoler, så der er god grund til at gå efter de super feminine kjoler.

Hvis du har timeglasfigur og køber kjoler, så kan du derfor med fordel gå efter dem, der har en ret markeret talje og et rigtigt skørt. Du kan imidlertid også sagtens gå efter de mere kropsnære modeller, så længe du er opmærksom på, at den ikke bliver alt for kropsnær, da dette kan få din krop til at fremstå som værende for kompakt.

Andre former

Hvis du vil vide mere om din kropstype og hvilke typer af kjoler, der klæder dig bedst, så kan du finde mere information online. Mange steder kan man finde eksempler, hvor kvinder er delt op i mange flere forskellige kategorier end her, og det er nok med god grund. Der er ikke to kroppe der er ens, så det bedste du kan gøre, er at prøve dig frem, når du skal købe en ny kjole.

I sidste ende er det nemlig kun dig, der kan bedømme, hvilke kjoler der klæder dig bedst. Det vigtigste er nemlig, at du fremhæver de dele af din krop, som du selv synes bedst om. Det er for eksempel ikke altid, at en æbleform bryder sig om sin store barm.