Giv dit barn en underholdende og lærerig gave

Giv dit barn en underholdende og lærerig gave
  • Post author:

Man skulle ikke tro det, men en Rubiks’ professorterning er en god gave at give til sit barn. Det er nemlig ikke kun en underholdende gave, men også en vældig lærerig gave. Man kan nemt bruge alt for mange dage (hvis ikke måneder) på at løse puslespillet. Det vil med garanti holde dit barn underholdt.

Udfordr dit barn med en professorterning

Det er ikke svært at forstå, hvorfor det er så hårdt at løse puslespillet bag en Rubiks’ professorterning. Den har ikke kun 6 sider med forskellige farver, men hele 9 firkanter på hver af de sider, der alle bliver nødt til at have den samme farve, før man kan sige, at man har løst spillet.

Der er en masse videoer på nettet om, hvordan man løser en Rubiks’ Cube, og selvom der er nogen, der kan løse spillet på kun få sekunder, så kan det altså tage måneder for andre. Det kan derfor blive underholdende for dig at se, hvor hurtigt dit barn kan løse puslespillet. Måske vil dit barn overraske dig.

En Rubik’s Cube er underholdende for alle

En professorterning er en god gave til dit barn, for det er noget, som man kan tage med sig i skole. Den kan nemlig nemt være nede i skoletasken, så dit barn kan vise den frem til alle sine venner. Det kan være, at dit barn kan spørge de andre om hjælp til at løse puslespillet, og så kan de sidde og finde på noget sammen.

Hvis dit barn ender med at blive god til at løse en professorterning, kan du prøve at købe én, der er endnu mere udfordrende. De populære Rubik’s Cubes findes nemlig i alle former og størrelser. Du kan også finde nogle, hvor der er billeder eller fotografier på hver af de 6 sider.