Fundament til udestuer

You are currently viewing Fundament til udestuer
  • Post author:

Overordnet set findes der 3 forskellige typer af fundamenter, som du kan lave til en udestue:

  • Det lette bjælkefundament som har støbte punktfundamenter
  • Det traditionelle støbte fundament med gulv på strøer
  • Det lette fundament med et støbt terrændæk

Hvilken af de to ovenstående typer af fundamenter der skal anvendes, når der skal laves en udestue, afhænger i meget høj grad af flere forskellige ting. En af de mest væsentlige ting i forhold til valg af fundament er, hvilken højde man godt kunne tænke sig at have gulvet i. Såfremt man gerne vil have, at gulvet i ens udestue går plan med ens have, er det ikke den samme type af fundament, der skal vælges, som hvis du godt kunne tænke dig at have gulvet i din udestue hævet.

Mange varianter af udestuer findes

Inden man går i gang med at lave selve fundamentet, så er det naturligvis helt essentielt, at man får valgt hvilken type af udestue, som kan godt kunne tænke sig at få, for det er bestemt muligt at vælge blandt en hel del forskellige varianter. Når man skal vælge hvilken udestue, som man gerne vil have, så skal man tænke over, hvordan man har planer om at bruge den og hvilke tidspunkter på året, som man har tænkt sig at gøre brug af den.

Langt fra alle danskere har det samme brug af deres udestue. Nogle folk vælger udelukkende at gøre brug af deres udestue i sommerhalvåret, mens der er andre folk, som vælger at anvende deres udestue hele året rundt.

Derfor er det heller ikke alle folk, som skal have lavet deres udestuer på samme måde. Du skal derfor tage stilling til, hvilken type af udestue, som du godt kunne tænke dig at få fat i.

Her er et udpluk af nogle af de forskellige typer, som du kan vælge at få lavet til dit hjem:

  • Udestuet i Aluminium
  • Lette overdækninger
  • Lette skydedøre
  • Vinterhaver

I forhold til at få udført en sandblæsning skal du dog være klar over, at det ikke er muligt at få lavet en sandblæsning på de typer af udestuer, der er lavet udelukkende af glas.

Hvad koster det at få lavet et fundament til en udestue?

Et fundament til en udestue er der prissvingninger på, for det er bestemt ikke alle fundamenter, som bliver lavet ens. Når der skal laves en udestue, så er det altid meget individuelt, hvordan den pågældende udestue vil blive lavet, eftersom det ikke er alle huse, der er bygget ens.

Der er flere afgørende ting i forhold til prisen på et fundament til en udestue. Blandt andet skal man huske på, at der godt kan være meget varierende størrelser på udestuer, og så er det også forskelligt, hvor meget det koster at lave en af de tre ovennævnte typer af fundamenter.

Såfremt du er på jagt efter nogle dygtige fagfolk, som kan være behjælpelige med at lave en god og veludført udestue til dig i en høj kvalitet, er det en god idé, at du tager kontakt til et troværdigt og professionelt firma og får udarbejdet et gratis og uforpligtende prisoverslag.