Et godt sted at få tryk på t-shirts og tøj

You are currently viewing Et godt sted at få tryk på t-shirts og tøj
  • Post author:

For et par uger siden skulle jeg have lavet tryk på 20 T-shirts til mig og alle gutterne. Vi skulle på tur til Prag og ville gerne have lavet T-shirts med eget logo for at kunne huske vores tur. Derfor fik jeg opgaven at bestille disse trøjer. Det var dog lidt sjovt at se for forskellige priserne er på sådan en bestilling. Et firma ville have næsten 200 kr. Pr. T-shirt mens andre kunne gøre det for ca. det halve. Jeg ente med at bestille trøjerne hos et firma i københavn. Jeg ringede til dem og de var hurtige til at give en pris over telefonen og en klar leveringstid. Jeg fik en mail hvortil jeg skulle sende de nødvendige filer og faktureringsoplysninger. De lavede trøjerne med det samme og gav os samtidigt to uger til at få indsamlet pegene. Det var virkelig god service og trøjerne var også ganske god kvalitet.

Det var faktisk meget rart med et firma hvor det var muligt at få personlig kontakt og en pris samt alle nødvendige oplysninger med det samme. Jeg slap for at blive henvist til hjemmeside og finde priserne selv. Der virkede virkelig besværligt på mange af de andre sider hvor det hele er standardiseret og man derfor skal en masse igennem for at få svar på et par enkelte spørgsmål. Hos shirtprint.dk var det absolut lige til at få lavet tryk på tøj med det samme og til en rimelig pris. Dertil havde da faktisk også er rigtig stort udvalg af tøj. Dvs. når man tænker på at de kan levere store ordre af alt deres tøj så skal de jo have virkelig meget på lager. De har måske omkring 60 forskellige tøjer som alle kommer i gennemsnit 10 forskellige farver og 5 størrelser. Det løber sku hurtigt op. Ham som jeg snakkede med sagde også at de købte tøjet ind direkte fra den danske grossist i Nakskov. Der her de et kæmpe lager af tøj som de kan købe i stykvis.

Det er sku lidt fedt at vide at man kan købe tøj med tryk til så billige priser også selvom man bare skal have lavet f.eks. 8 T-shirts. Jeg vil derfor bestemt anbefale andre som står med en lignede opgave at ringe til shirtprint.dk da de netop har forstået at den personlige kontakt stadig er nødvendig i dag og de har den nødvendige kapacitet hurtigt at efterkomme både store og små ordre. Endnu en vigtig detalje er at virksomheden har en virkelig god hjemmeside når det kommer til at skulle have tryk på t-shirts, sweatshirts eller tilsvarende. Det er nemt og overskueligt, man kan se alle deres produkter i alle de farver de kommer i. Det sidste var jeg meget glad for eftersom man må de fleste andre sider blot kan se farveeksemplerne som en lille prik eller lingn. Det giver ikke et ret godt billede af hvordan hele trøjen kommer til at se ud i den ønskede farve. Dertil burger de ikke online bestilling m. Dankort eller ling. Nej, de bruger bare en pdf. Fil/excel. Fil som kan downloades fra deres side.

Skal man bare have tryk på noget tøj er det faktisk en meget nemmere løsning end online bestilling. Grunden hertil er at man ofte skal samle pengende ind fra flere før man er klar til at betale. Hos shirtprint.dk udfylder man bare den downloade bestillingsseddel, sender den, og efterfølgende modtager man en faktura med 8 dages betalingsfrist. Så er der tid til at indsamle pengene. Dertil mailer man bare sit tryk sammen med bestillingslisten. Hvis trykket ikke er i rigtig format eller lingn. Kan de oftest selv lave det om (det skriver de da på deres hjemmeside) og hvis ikke vender de hurtigt tilbage med info om hvad der er nødvendigt.
Så ja, skal du have tryk på tøj til en ferie eller lign. Så kan jeg varmt anbefale shirtprint.dk