En MEGET stor BH

Min kones bror er tolder og arbejder fast ved toldkontrollen i Københavns Lufthavn. Det er næsten altid meget underholdende at høre ham fortælle om nogle af de mere aparte oplevelser, han kommer ud for i sit arbejde.

I vore dage er det normalt ikke spiritus eller cigaretter, tolderne går mest efter, men derimod narkotika, som der smugles en masse af. Forleden dag fortalte min svoger om et eksempel på, hvor fjollet smuglere kan finde på at opføre sig.

Han havde fået mistanke til en yngre dame, som virkede temmelig nervøs. Derfor blev hun taget ind i et undersøgelsesrum med sin kuffert, som ved første øjekast ikke indeholdt noget usædvanligt. Han undersøgte tøjet og glædede sig over, at han havde handsker på, da han skulle se nærmere på hendes snavsede undertøj.

Og det var netop her, han fandt noget mistænkeligt, for den unge kvinde var en temmelig lille og meget slank dame, så det undrede ham, at hun i kufferten havde en BH i en meget stor størrelse, som hun i hvert fald langt fra kunne fylde ud.

Det viste sig, at der var meget tykke indlæg i den store BH, og en nærmere undersøgelse afslørede, at de tykke puder var stoppet med kokain. Det er jo helt til grin, at kvinden ikke havde valgt en BH i sin egen størrelse, for havde hun gjort det, er det ikke sikkert, at jeg havde afsløret hende, sagde min svoger.

Den unge kvinde blev anholdt af politiet og venter nu på at skulle i retten.