Skrive noveller på en tablet?

You are currently viewing Skrive noveller på en tablet?

Der er i dag præcis en måned til jul, og jeg skal have skrevet min ønskeliste. I år er der lidt af et skisma i processen med det, for jeg skal lige efter nytår i gang med at skrive min første novelle, og det er vigtigt for mig at bruge det bedst tænkelige værktøj til det – men samtidig vil jeg jo gerne lege lidt. Derfor er jeg kommet i tvivl om, hvorvidt jeg skal ønske mig en almindelig bærbar computer, eller om jeg skal ønske mig en tablet. Der er vist også nogle computere, der kan være begge dele – altså hvor man tager displayet af og bruger det som en tablet?

Det er så vist kun Windowsmaskiner, der kan det, og mit liv er simpelthen for kort til at bøvle med den slags. Windows er simpelthen alt for fejlbehæftet i forhold til Mac, og jeg har slet ikke lyst til den slags besvær. Så altså: Jeg skal vælge mellem en tablet og en bærbar.

Priserne er så forskellige

Efter at have konsulteret mine venner inklusiv et par ret teknisk anlagte af slagsen, er der vist ikke så megen tvivl mere: Jeg skal have en bærbar! Og jeg er også ret sikker på, hvilken model det skal være: Apple Macbook Pro 2.5GHz 4GB 500GB 13” Det er nu engang den maskine, jeg tænder mest på, da den bare har alt det, jeg gerne vil have. Og med det valg på plads, vil jeg jo gerne hjælpe mine gavegivere med at finde det bedst tænkelige tilbud på dem- Jeg troede faktisk, at der på en så populær og fantastisk maskine bare var én pris, men der tog jeg fejl:

Sammenligning af priser på en bærbar

Igen var det en af mine nørdevenner, der reddede mig. Han sagde, at han skam altid lige kørte en tur forbi Pricerunner, før han købte noget som helst. Mit uskyldige svar var: OK – men hvor ligger de henne?. Han grinede, så han næsten tissede i bukserne, før han viste mig deres hjemmeside og – ikke mindst – deres oversigt over bærbare computere og deres priser: http://www.pricerunner.dk/cl/27/Baerbar

Nå – OK så… Man skal jo lære, så længe man lever, ikke? Og så fik jeg ellers en overraskelse, for “min” computer svingede fra kr 7.689 til 10.749! Det er altså en forskel på 3.000 kroner for nøjagtigt samme bærbar! Hallelujah og tak for sådan en prissammenligningsside!

Jeg har sendt linket til den til alle, der er modtagere af min ønskeliste – så håber jeg på, de selv finder ud af resten 🙂