Danmarks hyggeligste by

Er du kommet til Aalborg, så lad dig ikke tro, at der venter nogle kedelige dage. Tværtimod. Aalborg har utrolig meget at byde på både af attraktioner og af gode restauranter. Så når man føler sig sulten, så er der rig mulighed for at finde en rigtig god restaurant nær sig.

Aalborg er en rigtig hyggelig by, og det afspejler sig også i rigtig mange af de forskellige spisesteder, som findes i byen. De har alle deres personlig charme, og flere af dem ligger i nogle af Aalborgs ældste gader, men en flot historisk baggrund.
En af de rigtig specielle restauranter er Café Ulla Terkelsen London. På Kastetvej finder man denne meget charmerende café, som har sin helt egen charme, lige fra man står på gaden og kigger ind. Caféens navn står med flotte farverige bogstaver, og når man træder indenfor mødes man af et meget indbydende miljø. Der er hyggekroge, stole, sofaer, flotte og specielle malerier og billeder på væggene, og generelt er caféen bare sin egen. Maden er utrolig lækker, og denne restaurant kan varmt anbefales at besøg. Et meget hyggeligt sted.

Kilde: http://www.restaurantmeat.dk/

En anden meget charmerende café / restaurant er Café Friends. Navnet stammer fra den amerikanske tv-serie, Friends, og har bliver man også mødt af et meget charmerende miljø, som man kender og har set det fra tv-serien. Menukortet er stor, der er mange valgmuligheder og derfor er der helt sikkert mad, som falder i din smag også.
Går man ind på Bispensgade, så vil man finde en sidegade kaldet Gravensgade. Her findes der flere gode restauranter, med hver sin specialitet. Fælles for dem alle er, at man også kan nyde sin mad på terrasserne udenfor, hvis vejret er til dette.
Den mest hyggelige del af Aalborg, uanset om det er sommer eller vinter, må siges at være på C. W. Obels Plads. Her finder man en lang række af forskellige caféer og restauranter, som alle ligger side om side på pladsen. Alle har mange forskellige menuer, hvor der serveres både fisk, kød, tapas, brød og andet godt. Én af dem, Søgaards Bryghus, har ligeledes deres eget ølbryggeri, og man kan derfor smage nogle af de bedste øl fra Aalborg, og få lov at kigge ned til en del af bryggeriet, som ligger nedenunder restauranten. Meget charmerende.

Nytorv har ligeledes en række restauranter liggende, hvor man samtidig kan kigge ned til havnen. Aalborg har meget at byde på, så det er bare med at komme af sted og se, om man ikke kan finde en restaurant efter ens smag.