Er MEM i Gentofte?

You are currently viewing Er MEM i Gentofte?

Jeg ved virkeligt ikke, om det er mig, der er hysterisk, eller om jeg bare reagerer som en helt normal person. Jeg har det bare sådan, at mig hus og min have skal være ren. Måske har det noget at gøre med, at corona stadig florerer. I de første måneder, hvor vi var i lock down, brugte jeg alle mine fritimer i haven. Sådan ca. 2 timer hver dag, hvor jeg lugede ud i alle bedene. Jeg fik skåret frugtbuskene ned. Jeg fik savet grene af æbletræerne, og jeg fik podet mit lille blommetræ. Nu, hvor det er blevet efterår, og vi er i bølge nr. 2 af corona‐epidemien, er der faktisk ikke så meget at lave ude i haven. Heldigvis. Regnen siler jo også ned, så det er bedre at holde sig indendørs. Og det gør jeg – og resten af familien. Men jeg har godt nok lagt mærke til, at vores vinduer ikke er rene. Jeg kan især se det på de nordvendte vinduer. Jeg troede faktisk, at jeg var god til at pudse vinduer. Men jeg kan godt se, at det er jeg ikke.

Godt forsøgt

Jeg synes faktisk, at jeg har gjort et godt forsøg. Men det har ikke været godt nok. Eller også, så har jeg bare brugt de forkerte materialer. Jeg har nævnt det overfor min mand. Mest fordi jeg gerne vil have, at han ved, at jeg påtænker at bruge nogle af husholdningspengene på en vinduespudser. Jeg har nemlig fundet en vinduespudser, men vil godt lige have et ok fra min mand. Jeg søgte på nettet med følgende frase: Vinduespudser Vesterbro – Valby” og fandt et firma, der ikke er så dyrt. Og jeg kunne godt tænke mig at booke en tid med dem, så vi kan få rene ruder og nyde udsigten, vi har. Ned til parken.

Gentofte måske

Jeg har nævnt mig ønske overfor min mand. Da jeg havde fortalt ham om det, kiggede han på mig med store, blå øjne og spurgte mig om, hvorfor jeg ikke har søgt efter ”vinduespudser Gentofte”. Jeg forstod godt, ironien i hans spørgsmål. Vi bor ikke i Gentofte. Og vi kommer aldrig til at bo der. Ikke fordi jeg ikke gerne ville prøve at bo der mere, fordi at det efter sigende er et meget dyrt område, og det har vi ikke penge til. Vores økonomi er knap. Også selvom vi faktisk har vellønnede jobs. Der er bare nogle store studiegælde, som æder overskuddet, vi burde have.

Elsker nettet

Jeg ignorerer min mands ironi og fortæller ham, at vi er enige. Jeg må godt bruge nogle penge på en vinduespudser, så jeg kan blive glad og føle, at vi er civiliserede mennesker. Jeg går på nettet igen og søger efter ”Vinduespudser Valby” og finder det firma, som jeg havde fundet tidligere i dag. Jeg kan booke en tid online, og de vil komme og gøre arbejdet. Jeg får oven i købet information om, hvor meget det vil koste mig. Prisen er rørende, og jeg begynder at undre mig over, hvorfor jeg ikke har fundet på det noget før. Det er en stor lettelse i hverdagen at have den slags hjælp.