Til kontoret

You are currently viewing Til kontoret

Det er fredag eftermiddag, og jeg er ved at finde ud af, hvad vi skal lave i weekenden. Vi har besluttet os for, at det skal være en weekend, hvor alle i familien deltager i små projekter herhjemme. Det første projekt er, at vi skal på havearbejde. Der er meget at gøre, og alle kan være med. Vi har en regel om, at når vi er sammen, så betyder det, at vi ikke skal sidde med hver sin tablet eller telefon og stirre ned i den. Nej. Vi skal lave noget sammen. Noget praktisk og kreativt.

Det kreative?

Nu er det så, at jeg tænker, at vi gider nok ikke at lave havearbejdet hele weekenden. Og der skal også være nogle projekter, som alle synes, er sjove. Børnene er jo ikke meget for havearbejde. Hvis jeg kan få dem til at hjælpe os med at beskære nogle af buskene, så er det fint. Men det kreative?

Det er jeg altså ikke særligt god til. Jo, jeg kan godt tegne og lave julehjerter. Men det er så det! Min datter, derimod, er vanvittig god til at lave kreative ting. Hun er god til at tegne og male. Og hun elsker at arbejde med papir og kalligrafi. Jeg har spurgt hende, om vi ikke skulle lave et fællesprojekt for hele familien. Vi kunne jo lave noget med papir og kalendere. Måske kunne hun hjælpe os med en god idé.
Det ville hun gerne, så vi har besluttet at gå på nettet for at finde nogle ting, vi skal bruge til det. Hun syntes, at vi skal købe nogle billige fyldepenne med tipper i forskellige bredder – og noget rigtigt, godt papir i flere forskellige farver. Og så kunne vi digte historier og skrive dem ned med smuk skønskrift. Ok. Og så læse dem højt for hinanden bagefter.

Brug for kontorartikler

God idé. Vi skal bare lige have nogle fyldepenne, nogle blækpatroner og noget papir. Hvor finder man det. Ikke i supermarkedet. Ind på nettet og lede efter hobbyartikler. Det giver ikke helt gode resultater. Vi finder godt nok mange butikker, der taler til det kreative folk. Men de har sjældent fyldepenne. Søgningen bliver ændret: ”Fyldepenne” – det gav resultater. Masser. Jeg lægger mærke til, at mange af de butikker, som har fyldepenne, også sælger andre kontorartikler – Justmore for eksempel. Ok, super! Måske har de også særligt tungt papir, som kan bruges – og i forskellige farver. Vi finder et godt sæt med fyldepenne til kalligrafi. Og papir.

Masser af papir

I mange tykkelser og farver. Vi bestiller et sæt fyldepenne, nogle patroner og en masse papir inkl. skiltepapir: https://justmore.dk/skiltepapir . Jeg betaler med mit kreditkort. Og kigger på mit ur.

Jo, vi nåede det. Klokken er ikke mere end 14:30 og på sitet, som vi har bestilt varerne fra, skriver de, at hvis man bestiller inden kl. 15, så får man varerne leveret næste dag. Jeg håber, det også gælder, når man bestiller om fredagen. Hvis ikke, så får vi ikke et kalligrafi-projekt i gang på søndag. Men hvis det gælder, så er søndagen reddet. Det gør jo ikke noget, at varerne først kommer sent på eftermiddagen i morgen.