Smart transport

You are currently viewing Smart transport

Den nye Transporter Hybrid el-cykel med lad er perfekt til dig, der altid har ønsket, at du kunne bringe dine børn i skole eller børnehave på en miljøvenlig og sund måde. Mange af os får desværre ikke den daglige cykeltur i det fri, når børnene skal i skole eller i børnehave om morgenen. Det kan enten være fordi børnene er for små til selv at cykle, fordi det tager for lang tid, fordi vejret er dårligt, eller fordi det ganske enkelt er for besværligt.

Disse problemer er alle sammen fortid med dette smarte køretøj. Med Transporter Hybrid el-cyklen kan du nemlig sætte dine børn trygt og sikkert spændt fast i ladkassen, uden at du som forælder skal ase og mase for at få cyklen i bevægelse. Cyklen har nemlig påmonteret en 200 Watt elektrisk hjælpemotor, der hjælper dig godt på vej, så du nærmest oplever ”medvind” på hele cykelturen. Det tilkoblede batteri holder til en køretur på 30 km, før det skal lades op, så der er batteri nok til morgenturen eller til en hyggelig eftermiddagstur i det fri.

Byggekvaliteten er også helt i top. Cyklens stel er forsynet med ekstra forstærkninger flere steder, og hjulene er solide og har brede fælge. De 6 udvendige gear er leveret af Shimano, og motoren er børsteløs, hvilket betyder, at den ikke bliver slidt på samme måde som andre motorer. Ladkassen er både stor og kraftig, og også her er sikkerheden i top. I ladkassen er der to bænke med hver to y-seler, så dine børn kan sidde trygt fastspændt under cykelturen. Desuden er afstanden fra ladkassens overkant til forhjulene så stor, at børnenes nysgerrige fingre forbliver i sikkerhed. Skulle vejret love regn en dag, så løses dette problem nemt med den medfølgende kaleche, der har 4 vinduer, så børnene kan kigge ud mens de sidder i tørvejr. Køreegenskaberne er også rigtig gode, og Transporter Hybrid el-cyklen er forsynet med gode bremser og parkeringsbremse både for og bag.

Derudover er der monteret masser af reflekser på ladet, i hjulene og på pedalerne, og der er indbygget baglys. Sidst men ikke mindst, så kan du som fører af cyklen følge med i både din hastighed, din distance og batteriets opladningsstatus på det smarte LED display, der er indbygget i styret. Transporter Hybrid el-cyklen med lad er 220 cm lang, 70 cm bred, og ladet er 64 cm bredt.