Sjove Rune

You are currently viewing Sjove Rune

Det er lige meget, hvor meget jeg faktisk hader de sociale medier, så må jeg indrømme, at jeg er glad for, at de findes i dag. Og jeg benytter mig da af dem. Det er en nem måde at være i kontakt med kollegaer, venner og familie, som er langt væk.
I går, da jeg faktisk tillod mig selv at gå på Facebook og bruge et par timer på det, så jeg, fx at en af mine kollegaer har uploadet en video af et foredrag, han deltog i.

Sjov foredragsholder

Det var en utroligt humoristisk foredragsholder – https://runegreen.dk/ , der holdt foredraget, og videoen viser, at folk er ved at knække sammen af grin. Gang på gang. Og ret sjovt faktisk. Jeg kunne jo høre foredragsholderen. Han talte om en masse forskellige ting. Blandt andet om arbejdsglæde og om, hvor vigtigt det er at bruge humor på sin arbejdsplads.

Interessant på højere niveau

Det var faktisk meget interessant at lytte til. Foredragsholderen havde ikke kun humor. Han havde så sandelig også sine data med sig – og det er imponerende, hvad man kan læse af tal. Desværre havde min kollega ikke fået uploadet hele foredraget om arbejdsglæde. Det så ud, som om han bare lige skar videoen over. Måske var hans telefon gået død for batteri? Jeg skrev faktisk til ham via Messenger og spurgte, om der mon kom en del 2 af foredraget, som han havde uploadet.

Han skrev ret hurtigt tilbage til mig, at det gør der ikke. Hans telefon var gået ned. Og hans kone ville ikke låne ham hendes. ”Hun mener, at det er vigtigere, at børnene kan få fat i os, end at jeg bruger hendes telefons batteri.”
Det måtte jeg faktisk give ham ret i. Men jeg ærgrer mig inderligt over, at jeg ikke også kom til det foredrag. Jeg havde jo faktisk fået en invitation. Det kunne have været en sjov aften for mig.