Så mange gaver

You are currently viewing Så mange gaver

I sidste måned blev vi gift. Det var et fint bryllup. Med en kort ceremoni i kirken, ikke for mange gæster og en fin middag for vores allernærmeste familie. Ikke andet end det. Vi har lovet vores venner, at vi vil holde en stor fest for dem, når vi kan forsamle os i større grupper igen. Måske allerede til sommer. Vi har da også lovet hinanden, at vi nok skal komme på bryllupsrejse, selvom det bliver lidt forsinket. Pyt. Med det. Vi er glade og har det fint med, hvordan vores bryllup var.

Pakker fra Kram og Kanel

Vi får stadigvæk beskeder i postkassen om, at der er en pakke til os nede i GLS-shoppen. Så sent som i går var jeg nede for at hente endnu en pakke fra https://www.kramogkanel.dk/. Det var endnu en bryllupsgave fra min tante, der bor på Bornholm. Hun har givet os et bestik. Et fint et. Men det er bestik nr. 3, vi får i bryllupsgave. Faktisk har vi allerede et bestik i den serie, som hun har givet os. Så jeg har tænkt, at jeg vil gå ned til isenkræmmeren i næste uge og få det byttet. Hun vil aldrig opdage, at jeg har byttet det, fordi vi har jo allerede bestikket.

Bestikket

Og vi har ligesom ikke tænkt os at beholde 2 sæt bestik, bare fordi det er bryllupsgaver. Jeg kunne godt tænke mig at få bestikket, hun har sendt os til nogle flotte glas. Måske til et fuldt sæt krystalglas. Du ved vand-, vin-, øl-, snapse- og champagneglas. Vi har to sæt bestik, som ikke ved, hvad vi skal bruge til, så mon ikke, at vi kan få nogle flotte glas? Det undrer mig lidt, at mange af de gaver vi har fået, er noget, som vores familie og venner selv har været ude for at købe. Vi skrev jo i brevet, vi sendte til alle om, at vi gifter os, at de kan sætte et beløb ind på en konto, så vi selv kunne vælge, hvad vi ville købe. Det, synes vi, er lidt mere praktisk. Og det er jeg blevet bekræftet i, at det er. Jeg har allerede været nede i adskillige butikker for at bytte gaver. Det tager tid, og det er besværligt. Men sikke et køkken vi har fået ud af det!

Ingen problemer med at bytte

Heldigvis har jeg ikke haft problemer i butikkerne med at kunne bytte. Tværtimod, når jeg fortæller, at det er en bryllupsgave, og at det er en dublet, så bliver jeg altid mødt med et stort smil og et tillykke. Jeg får selvfølgelig lov til at vælge noget, jeg gerne vil have.

Så sent som i sidste uge fik jeg byttet et ualmindeligt stel til en ret flot lysestage. Stellet var i og for sig ikke grimt. Det var bare meget usædvanligt. Og bestemt ikke noget, vi vil bruge. Min mand var tilfreds med mit valg af lysestage i stedet for stellet. Det kom fra hans kusine, som har en meget besynderlig smag. Han brød sig ikke om det og bad mig om at stå for at få det byttet. Heldigvis er vi sådan stort set enige om, hvordan vores hjem skal se ud, så det var ikke svært.