Rejsetips om penge

Rejsetips om penge

At rejse er at leve – og med den rette planlægning, vil det altid være en fornøjelse. Du har købt billige flybilletter, du har planlagt, hvad du skal se, og hvad du skal have med – med hvad med penge og udgifter? Er der ikke styr på dette, kan det ødelægge din rejse. Hvad er så vigtigt at forberede og sikre sig i den forbindelse?

Økonomi, penge og rejser

Sørg for altid at have kontanter på dig – og hav dem forskellige steder. Du kan have nogle i din taske og nogle i din jakke- og bukselomme for eksempel. Har du nogen kontanter tilbage, når du kommer hjem, gemmer du dem bare til den næste tur. Det er altid rart at starte en rejse ud med allerede at have kontanter.

Sørg også for at have så meget som muligt betalt, inden du tager af sted. Det kan for eksempel være hotellet, du skal bo på, en udflugt eller en guide. Så skal du ikke bekymre dig om det, når du er af sted.

Hav altid et ekstra kreditkort med, som du har et andet sted end dit primære. Det kan blive stjålet eller spærret, og så er det godt at have et ekstra med.

Har dit hotel et pengeskab, kan du benytte det til dit pas og kontanter etc. Hav dog i baghovedet, at det ikke er 100% sikkert, og ofte kan hotellet ikke blive holdt ansvarlige for et tab. Det er derfor altid en god ide aldrig at have alle dine kontanter på et sted.

Tænk altid over at være diskret, når du finder dine kontanter frem offentlig, så du ikke tiltrækker dig opmærksomhed. Det er ikke en god ide at tage en stor stak kontanter frem offentligt. Sørg for kun at tage det frem, som du skal bruge den dag.

Hvordan kan du flyve billigt?

For danskere er der en flybillet-søgemaskine, der er kendt for altid at levere de bedste tilbud på billige flybilletter: rejsepriser.dk

 

Har du andre tips til penge på rejsen?