Rejser

You are currently viewing Rejser

I går hørte jeg, at Storbritannien og EU har fået en handelsaftale i stand. Det skulle efter sigende være en win-win aftale, hvor begge parter får noget godt ud af det. Nu ved jeg ikke, helt præcist hvad aftalen går ud på, og måske skal jeg være lidt skeptisk? Aftalen blev indgået lige en uge inden Brexit træder i kraft. En ting, som aftalen indeholder, er, at der ikke kommer told på varer importeret fra Storbritannien. Og det er jeg glad for. Jeg køber jo mange ting fra øen. Og ville der komme told på dem, ja så ville jeg skulle betale ca. 25% mere, end varen koster. Det slipper jeg for.

Hvad med rejser?

Men jeg ved ikke, helt hvordan det forholder sig med ind- og udrejse dertil. Jeg tager jo ofte til London for at købe varer, jeg ikke kan finde på nettet. Jeg plejer altid at finde flybilletter til London i god tid, inden jeg vil afsted. Og når jeg finder et par billige flybilletter, så booker jeg altid den prisversion, der indeholder bagage.

Stor kuffert

Man kan godt få billigere flybilletter, hvis man ikke har en stor kuffert med sig. Men jeg plejer jo altid at samle mange prøver sammen, og de vejer meget mere, end hvad man må have med sig ind i kabinen. Så mine flybilletter bliver altid købt i den version, hvor jeg kan have en stor kuffert med mig. Det kan være lidt besværligt, og jeg må da også indrømme, at jeg har fået nogle spørgende blikke, når jeg indleverer kufferten i lufthavnen. Damen, der sidder der ved check-in-counteren, kan jo godt se, at jeg kommer hjem efter højst 24 timer. Så hvorfor skal jeg så have så stor en kuffert med? Men det er jeg ærligt talt ligeglad med. Det kommer ikke hende ved. Det er min sag, hvordan jeg gør det, når jeg rejser afsted – uanset hvad.