Seniorer kan også finde en kæreste på nettet

Seniorer finder sammen via nettet
  • Post author:

Man siger, at kærlighed kender ingen grænser, og dét gælder især alderen; du kan forelske dig og finde en partner, uanset hvor gammel du er. Med internettet er det blevet nemmere end nogensinde før, da udbuddet af datingsider aldrig har været større end nu.

Men hvordan finder du det helt rette sted at date i en sen alder? Og hvordan sikrer du dig, at personen også viser interesse for dig – og ikke bare dine bankoplysninger?

I denne korte guide bliver du introduceret for mulighederne i at finde en kæreste som senior.

Find den rette datingside

Der var en tid, hvor du blev nødt til at indrykke en annonce i den lokale avis for at finde en ny kæreste. I dag kan du med få klik oprette en konto på en datingside, hvor du kan søge efter en person, der passer til dine specifikke præferencer.

Der er dog mange datingsider at vælge mellem, og derfor bør du tage dig tid til at finde en portal, der passer perfekt til dig. Du kan vælge blandt mange aldersspecifikke hjemmesider, og du kan også oprette dig på portaler, der retter sig mod bestemte køn. Ud over det bør du også overveje, om du søger efter et seriøst forhold, eller om du snarere er interesseret i nogle løse affærer eller måske mere et venskab.

Hold dig ikke tilbage

Der er ingen grund til at lægge låg på dine følelser, når du skal finde en kæreste på nettet.

Du har mulighed for at søge efter lige præcis dét, du ønsker, og der er helt sikkert en person derude, der søger det samme i dig.

Internettet giver dig også mulighed for en vis fleksibilitet; hvis du ikke bryder dig om den måde, din potentielle partner svarer dig på, kan du nemt afbryde samtalen.

Du kan også have gang i flere samtaler på én gang. Du behøver ikke at kaste dig over den første, du møder på internettet. Du har ret til at skrive med flere personer, og til sidst vælge dén ene, du vil møde i virkeligheden.

Vær fornuftig og på vagt

På trods af det skal du dog være bevidst om, at der kan findes svindlere på datingsider. Nogle personer udgiver sig for at være kærestesøgende, mens de i virkeligheden har planer om at få vitale informationer fra dig.

Du skal derfor aldrig oplyse hverken dit personnummer eller bankoplysninger over internettet. Du skal også vente lidt med at opgive din adresse, til du rent faktisk har mødt personen i virkeligheden.

Det første møde

Det første møde kan med fordel foregår på et offentligt og neutralt sted. Så behøver du nemlig ikke udlevere oplysninger om din bopæl og du behøver ikke lukke en (næsten) fremmed person ind i dit hjem.

Et møde på et neutralt sted giver dig mulighed for at lære personen lidt bedre at kende inden du beslutter, om I skal mødes igen – og denne gang måske under mere hjemlige forhold. Er du i tvivl er der intet i vejen for, at du insisterer på, at de næste møder også skal holdes udenfor den private sfære. Det vigtigste er, at du føler dig tryg ved den person du skal mødes med.