Panuu

Panuu

Mange modeinteresserede elsker især måden, hvorpå Panuu blev skabt tilbage i 2005 af to danskere: Som et mærke, der skal designe moderne ure. Siden da er der sket meget, og fokusset er ikke længere på designerure, men i stedet på modetøj til unge mænd. Og med fare for at være en smule flabede, er vi ekstremt glade for det – for modetøjet er virkeligt i høj kurs!

Panuu laver modigt modetøj med kant og stil. Masser af farver, også farver man ikke umiddelbart skulle tro kunne passe sammen, grafiske prints, alternative tøjversioner og meget mere er med til at skabe modetøj, som det bare ikke er set før. Et eksempel er en kasket med det kendte bamse-logo i lyseblå og skarp orange. Ikke noget, enhver designer ville kaste sig over – men det har Just Junkies gjort og resultatet er smukt, frækt og med kant.

Ud med sæsoner

Panuu er modsætningen til et sæsonpræget modetøjsmærke. Med det mener vi et brand, der laver tøj alt efter hvilken sæson, vi er inde i – Panuu laver i stedet bare fedt modetøj til mænd uanset sæsonen. Det skaber et meget ægte og uafhængigt resultat – noget, de mange stolte Panuu-ambassadører rundt omkring i landet også værdsætter.

På mange måder designer Panuu ret enkelt tøj. Der er sjældent både knapper, lommer, prints og hængende plysterninger for en enkelt t-shirt, men i stedet er der fokus på én detalje – typisk et stærkt, grafisk print, der rammer modtageren lige i solar plexus. Panuu og deres modetøj til mænd er med andre ord et eksempel på det berømte “less is more“-mantra. For at skabe fedt modetøj til mænd er det ikke nødvendigt at have så mange detaljer på ens tøj som overhovedet muligt – et t-shirt fra Panuu har måske kun én detalje og ét kendemærke, men alligevel er de ekstremt populære landet over.

Det samme gælder, hvad end det er en t-shirt, en trøje, et par jeans, en cap eller hvad du ellers finder fra Panuu til at udbygge både din personlige stil og dit klædeskab.

Stadigt frække ure fra Panuu

Selvom fokusset i dag ligger på modetøj til mænd, og det både i form af jeans, t-shirts, trøjer og caps, er Panuu ikke stoppet med at producere accessories – eller mere præcist ure.

Panuu startede som nævnt med at producere designerure, og vil du have et år, der ikke nødvendigvis ligner et Rolex, men i stedet tiltrækker opmærksomhed ved hjælp af andre elementer, er et ur fra Panuu en oplagt mulighed.

En ekstra fordel ved at købe et ur fra Panuu er prisen. Her er tale om meget prisvenlige ure, så vil du gerne have et ekstra på lager i en anden farve, bør du ikke have dårlig samvittighed. Du kan sagtens få 2-3 ure i forskellige farver til samlet under 600kr hos Panuu – og smider du yderligere 500kr i puljen kan du også få et par t-shirts!

Modetøj fra Panuu er kommet for at blive. På blot 7 år har de markeret sig som en sværvægter indenfor modetøj til unge mænd – og vi ser ingen grund til, at dette skulle ændre sig de næste 7 år!