Der skal stadig gøres rent

You are currently viewing Der skal stadig gøres rent

Det er virkeligt besynderligt at komme på arbejde. Jeg er helt alene i bygningen. Som direktør for firmaet, har jeg sendt alle vores medarbejdere hjem. De kan arbejde hjemmefra. Så længe krisen varer. Og det kan jo godt se ud til, at det kommer til at tage lang tid. Ikke godt. Jeg tager dog stadig ind til kontoret. Det er det nemmeste for os alle sammen. Hvis en medarbejder vil spørge om noget, så ved han eller hun, hvor jeg er.

Altid velkommen

De er velkommen til at komme forbi, hvis der er noget presserende, de skal ordne, og som ikke kan gøres hjemmefra. Det er der, enkelte medarbejdere, som benytter sig af. Men ikke mange. Andre medarbejdere kan nå mig på telefonen eller via e-mail. Det er også nemmest for familien derhjemme. Jeg kan jo ikke have ungerne rendende rundt om mig, når jeg skal tale med vores bestyrelsesmedlemmer, som jævnligt beder om en status.
Det er en ensom affære.

Professionelt rengøringsfirma

Heldigvis, så har jeg, da selskab en enkel eller to af vores medarbejdere – og så selvfølgelig af rengøringspersonalet, som kommer. Jeg har skruet ned for, hvor ofte de skal komme. Fra at rengøringen bliver udført hver dag, sker det nu kun hver tredje dag. Det er heldigvis et firma med professionel rengøring i Aarhus: https://www.aarhusren.dk/ , som varetager det job. De har håndteret situationen virkeligt flot. Deres personale kommer med masker og handsker og gør deres arbejde. De har også lavet en gennemgående desinfektion af hele kontoret.

Det er faktisk kun mit eget kontor, der burde skulle gøres rent hver dag. Men indtil tingene bliver lidt mere normale, må jeg leve med, at det bliver det ikke. Jeg kan nok godt overleve, at mit kontor bliver lidt nusset på tredjedagen. Det er bare ikke sikkert, at virksomheden, som jeg leder, kan overleve denne situation.