Nyd livet som single

You are currently viewing Nyd livet som single
  • Post author:

Er du single, føles det måske som om, at alle andre end lige netop dig selv har en kæreste. At alle omkring dig bruger tid sammen med deres kærester, og du bare kan sidde misundelig tilbage og kigge på. Men det behøver slet ikke være så trist og gråt, som det muligvis ser ud, når du kigger på situationen lige her og nu.

Der er nemlig også en del positive ting ved at være alene. Som single behøver du ikke tænke så meget på, at du skal tage hensyn til andre og opfylde deres behov og ønsker fremfor dine egne. Du kan f.eks. gøre lige, hvad du har lyst til en lørdag aften. Du kan rejse der hen på ferie, hvor du altid har drømt om. Du er din egen og kan skabe dine egne minder på dine egne vilkår. Og du har meget mere tid til at pleje og forkæle dig selv, end hvis du var i et forhold, hvor der også skulle gøres plads til en anden persons ønsker og behov.

Når du er single, er der også bedre tid til at pleje dine egne venner og jeres fælles forhold. Du kan invitere dine venner på en god middag og en hyggelig aften uden at føle skyld over, at der går tid fra forholdet med din kæreste.

Livet er ikke nødvendigvis kedeligt og ensomt uden en kæreste, og der er en masse andre, som er i samme bås som dig. Der er mange, der føler det samme som dig. Og når du begiver dig ud på drømmerejsen eller bare går en tur ned i byen for at shoppe, kan drømmemanden pludseligt dukke op. Du skal ikke sidde i din stol og vente på han kommer, for personen kommer, når du mindst venter det.