Når forældre begynder at date

You are currently viewing Når forældre begynder at date

Da jeg var barn, var de fleste af mine forældres venner stadig gift med hinanden. De fleste af dem havde kendt hinanden tilbage fra skoletiden og havde planer om at blive sammen for altid.

I dag er mange af dem skilt, inklusiv mine egne.

Jeg erfarede netop den anden dag at min gamle far på 69 har meldt sig på netdating, på en side der hedder 40Plus, og da en del af mine venner har fundet hinanden via datingsider på nettet, har det fået mig til at tænke på om jeg er håbløst gammeldags. Jeg nærmer mig de 50 og har været sammen med den samme kvinde i snart 30 år. Vi mødte hinanden gennem en fælles bekendt og har holdt sammen siden.

Men nu melder spørgsmålet sig, vil jeg en dag være en af dem der kommer til at finde en partner via en datingside?

Selvom jeg ser os, min kone og jeg, sammen i mange år endnu. Så taler statistikken for at vi måske en dag skal finde nye partnere. Og vil nettet så være et sted for mig at finde den nye ”kvinden i mit liv”?

Jeg må indrømme at tanken tiltaler mig mere end det at gå ud på beværtninger og ”samle en op”, nok mest fordi man på datingsider kan sortere lidt i hvilken partner man ønsker.

Med ganske få klik har man adgang til tusinder af singler, der også leder efter en at dele, måske ikke resten af livet, men i hvert fald en aften med.

Man kan faktisk finde partnere til stort set alt, man skal bare lede de rigtige steder.

 

Af forskellige sider jeg lige er stødt på kan nævnes:

40 Plus, hvor voksne over 40 kan mødes (og søstersiden 40plus kontakt)

Derudover er der forskellige sider for alle aldre, feks single.dk og dating.dk.

Det sjoveste, syntes jeg, er det jeg vil kalde ”tema-dating”, her kan bl.a. nævnes sider som fitnessdating.dk og golf-dating.dk og der findes helt sikkert en masse andre. Nu er jeg jo selv pjattet med golf, men min kone hader det 😉

 

Lidt flere tanker

Har lige googlet lidt og må indrømme at jeg syntes det er lidt spændende, en hel virtuel verden fyldt med mennesker der leder efter en, eller flere, at dele noget med.

Det er lidt en jungle og jeg har som sagt ikke den store erfaring, men hvis man som i alle andre af livets aspekter bare holder øjne og ører åbne, så kan det ikke gå helt galt. Og hvis der bare er den mindste chance for at den netop DU leder efter er derude, så er det det da bare at kaste sig ud i det!

Dem jeg kender der har fundet kærligheden via netdating, har da trods den virtuelle start på deres bekendtskab, lige så ægte forhold som min kone og jeg og flere af dem er gift og har børn. Om de så senere i livet for brug for at lede igen, måske som min far, så er de da om nogen klar over hvad de går ind til og har modsat mig erfaring med det, der i dag, er et af de største modefænomener, nemlig netdating.