Min egen kontorforsyning

Jeg elsker at gå i specialbutikker. Der er intet bedre. Det er lækkert at komme ind i en butik og få en snak om et produkt, man har gået og kigget på i lang tid. Dette i modsætning til de der specialiserede supermarkeder, der dækker hele produkttypen og alt muligt andet, som ligger tæt på produktet, man er interesseret i. Fx er det dejligt at komme ind i en butik, som udelukkende sælger kontorartikler. I modsætning til supermarkedet, som også sælger vaskemaskiner og køkkenudstyr.

Kontorforsyningen

En specialforretning med kontorartikler som denne har som regel også et større udvalg inden for den samme produktgruppe. Det kan være, at jeg er på udkig efter en serie tuscher, som har pastelfarver, og som passer til lige det projekt, som jeg er ved at arbejde på. Kommer jeg ind i et kontorartikel-supermarked, så har de garanteret ikke den farvegruppe, som jeg leder efter. De har da tuscher, ja, men kun i de mest almindelige mærker og farver, som sælger bedst. Det er også ok. Det er bare ikke det, jeg har brug for.

De billige blækpatroner

Det er også sjældent, at jeg finder præcist de blækpatroner, jeg har brug for til mine fyldepenne i et supermarked. De kan da have den slags patroner, ja, men det er meget sjældent. Jeg har endnu ikke set patroner til en Schaefer fyldepen i det lokale supermarked for kontorartikler. Nogle gange har de blækpatroner til en Parker. Nu er der nok heller ikke så mange som bruger en fyldepen længere, men også kuglepenne har brug for en ny blækpatron i ny og næ. Det burde de da have, men oftest kan man kun købe engangskuglepenne.

Da jeg arbejder meget med kalligrafi, så har jeg altså brug for blækpatroner til mine fyldepenne. Jeg bruger fyldepenne, fordi jeg kan skifte stiften ud, så linjerne, jeg skriver eller tegner, har forskellige tykkelser og kan vinkles forskelligt. Det er umuligt at gøre med en kuglepen.