Lux-case har de bedste covers

You are currently viewing Lux-case har de bedste covers

Har du fået ny mobiltelefon, spurgte min kollega interesseret, da jeg i frokostpausen en dag i sidste uge havde haft en snak med min kone og derfor havde mobiltelefonen fremme. Det kunne jeg kun svare bekræftende på, for jeg har for få dage siden købt den nye iPhone 5, som jeg længe har ønsket mig.

Min kollega beundrede den behørigt, men han var nu ikke til sinds selv at købe sådan en. Nej, jeg er godt tilfreds med min egen, selv om den nok er lidt billigere end din, sagde han. Han fortalte, at han i et stykke tid havde været på jagt efter et rigtig smart Samsung Galaxy S 2 cover til sin mobiltelefon, og netop dagen før var det lykkedes ham at finde et, så hans telefon ikke lignede alle andres.

Jamen, hvorfor overhovedet have covers til mobiltelefoner, indvendte jeg. De er vel fra fabrikantens side bygget sådan, at de kan holde til almindeligt brug, uden at de skal beskyttes af et cover. Men efter et besøg hos http://lux-case.dk/, blev jeg noget klogere faktisk.

Min kollega var ikke enig med mig. Han nævnte, at han da flere gange havde tabt sin mobiltelefon i en eller anden situation, typisk når han var ved at stige ind i sin bil, mens mobiltelefonen lå i hans bukselomme. I sådan en situation er det nu godt med lidt ekstra beskyttelse til at tage stødet, når telefonen rammer den hårde asfalt.

Men samtidig må selv en telefon da godt se lidt smart ud, og så er det da oplagt at pynte den op med et flot cover, der på den måde kommer til at tjene to formål.

Det med udseendet interesseret mig ærligt talt ikke ret meget, men efterfølgende kom jeg til at tænke på, at sådan en spritny telefon jo repræsenterer noget af en investering, så det kunne da godt være smart at beskytte den lidt ekstra. Jeg har ganske vist ikke for vane at tabe min mobiltelefon, men der er jo ingen garanti for, at uheldet ikke er ude en dag.

Så jeg valgte at besøge den forretning, hvor jeg havde købt telefonen, for at finde et gedigent iPhone 5 cover til den nye telefon. Der var rigeligt at vælge imellem, så jeg tog gerne mod råd fra ekspedienten, der betjente mig.

Han ville som udgangspunkt gerne vide, om jeg var håndværker eller lignende, for så ville han helst sælge mig et tykt og polstret cover, der giver den optimale beskyttelse til telefonen. Næh nej, sagde jeg, jeg har bare et kedeligt kontorarbejde, hvor min telefon ikke udsættes for specielt voldsomme strabadser, og eftersom jeg bor i en lejlighed og ikke har en have at skulle passe, udsættes telefonen heller ikke i fritiden for ret stor risiko.

Så løsningen blev et cover, der alt andet lige beskytter især telefonens hjørner og kanter mod grimme mærker, hvis jeg skulle komme til at tabe den på et hårdt underlag. Ekspedienten fik også held til at sælge mig beskyttelsesfilm til selve skærmen. Sådan en film giver en nogenlunde god beskyttelse mod at få ridser i telefonens skærm.