Dita von Teese

You are currently viewing Dita von Teese

Min veninde, Pia, skal på sin første date med en fyr, hun har mødt på en datingside på nettet, på lørdag. Pia har været single det seneste års tid efter at have boet sammen med sin kæreste i mere end fire år, og nu syntes hun altså, at det var på tide at finde en ny kæreste.

Men hun var meget i tvivl om, hvor langt hun skulle gå på den første date, for hun ville ikke risikere, at manden opfattede hende som en billig tøjte, der bare var ude efter noget uforpligtende sex, for hendes egentlige ærinde var jo at finde en fast partner.

Tackle en ny situation

Så Pia og jeg snakkede meget om, hvordan hun skulle tackle den situation, som rent faktisk var ny for hende. Hun var for eksempel meget i tvivl om, hvordan hun skulle klæde sig på til sådan en date. Jeg beroligede hende med, at det helt sikkert ville være temmelig ligegyldigt, hvilket tøj hun tog på, for hun er bestemt en meget velformet pige, og det er der jo ingen grund til at skjule overfor en mand, sagde jeg til hende. Og jeg forærede hende lingeri fra Dita von Teese.

Undertøj!

Det er nu også mest mit undertøj, jeg tænker på, forklarede Pia, for hvis det kommer dertil, at vi går i seng sammen, så vil jeg da godt virke lidt erotisk på ham, for er det først kommet så vidt, så vil han nok ikke opfatte mig som billig, selv om jeg optræder i den nye G-streng, som du jo mener er noget af det mest sexede, der findes, mente Pia.

På stranden?

Nu nærmer der sig jo en ny sæson for lækkert badetøj, bikinier og andet guf, hvor det er muligt at føle sig lækker og dreje hovederne på handyrene.

Personligt kan jeg godt lide at købe det lidt elegante og pikante badetøj og bikinier. Og jeg køber det altid hos Houseoflingerie lige her.