Et keyboard – mange instrumenter

Keyboard er sjovt at spille på

Har du et ønske om at lære at spille musik. Du ved bare ikke helt, hvor du skal starte. Du har måske allerede prøvet at lære at spille på guitar. Det gik da også helt fint. Men guitaren er bare ikke helt dit instrument. Du kan mærke det hver gang, du tager den frem. Den følelse kan være skuffende. Og den kan være svær at komme af med. Men giv ikke op. Det kan være, at du bare skal skifte instrument. Ok, siger du måske. Skal jeg så spille på fløjte? Måske. Måske er en fløjte dit instrument. Det kan jeg ikke afgøre. Men jeg kan give dig et godt forslag til et andet instrument, som er meget interessant, og som også er forholdsvist nemt at lære at spille på. Og samtidigt vil det aldrig skuffe dig. Tværtimod. Det vil gøre dig mere og mere nysgerrig.

Lær at spille keyboard

Jeg vil foreslå, at du lærer at spille på et keyboard. Et keyboard kan nemlig meget mere, end du kan. Og det kan hjælpe dig. For det første kan du indstille det, så du kun lytter til din egen musik. Men du kan også indstille det, så det har en rytme-regulator. Det kan hjælpe dig. Og du vil senere hen kunne høre, at du er blevet meget bedre til at spille klaver.

Senere hen vil du så opdage, at keyboardet kan lave forskellige lydeffekter, som kan være meget sjove og interessante at lytte til. Og alt efter hvilket keyboard du anskaffer dig, så vil det kunne mere eller mindre – og de gode lyder præcist som de musikinstrumenter, de foregiver at være.

Mange typer af keyboards

Keyboards findes i mange forskellige udgaver. Det er et tangentinstrument, som rigtig mange mennesker har fornøjelse af. Og fordi det netop er elektronisk, så kan du faktisk øve dig på det uden at forstyrre dine omgivelser. Du skal bare have et par høretelefoner, som du kan sætte til det og tage på hovedet. Dem med ørebøffer er måske behageligst for dig. Men det afgør du.

Et keyboard behøver ikke at koste mange penge. Du kan finde mange billige keyboards, som kan mange ting. Du behøver ikke at skulle investere det samme, som hvis du købte et piano. Og det lille keyboard, som du købte lige, da du startede, er faktisk også nemt at komme af med igen. Der vil jo sikkert ske det, at du gerne vil have et lidt større keyboard. Salg af keyboards er nemme. Der findes mange sites, hvor du kan sætte det gamle keyboard til salg. Det er nemlig et meget populært instrument.

Hvis du vil købe et keyboard, fordi du gerne vil lære at spille et sjovt instrument, så vil jeg gerne byde dig velkommen i klubben. Vi er mange, der godt kan lide at spille på det. Også selv om det bare skal være en sang fra højskolesangbogen – eller en julesalme. Et keyboard kan næsten alt. Det kan selvfølgelig ikke vise dig TV2 programmer. Men du kan faktisk downloade mange lydprogrammer til det. Mulighederne med et keyboard er næsten uendelige.