Boligindretning – lidt mere specielt

Der er jo ingen, der siger, at ens hus behøver ligne naboens. Man kan sagtens selv få noget unikt, noget ingen andre har, også selvom der er flere hundrede millioner huse i verden. Men hvis det skal være helt unikt, skal man nok over i den lidt mere specielle og den lidt mere alternative verden. Den alternative indretning kan også let blive meget billigere end den mere mainstream normale boligindretning. Man kan for eksempel finde mange af sine ting i genbrugsbutikker, for der er nogle helt specielle ting, som man ikke lige finder andre steder. Det er i hvert fald sådan noget, man skal kigge efter, hvis man ønsker sig noget mere specielt end det naboen har. Bare fordi, det er fra en genbrugsbutik, behøver det på ingen måde være noget dårligt.

Boligindretning – en stor del af danskernes hverdag

ID-10034621

Man snakker utroligt meget om boligindretning i dag. Det er, som der står ovenover blevet en meget stor del af danskernes hverdag. Det er lidt ligesom mode – man vil hele tiden have det seneste nye. Dog er mode noget mere tidsløst en boligindretning er. Man kan jo ikke købe ny sofa hvert halve år. Eller, det kan man vel i og for sig godt, men det gør man ikke. Det ville være underligt, for hvis man hele tiden købte nyt interiør, ville ens boligindretning aldrig nogensinde blive komplet, og den vil aldrig eje det personlige præg, som alle vil have, deres bolig skal have. Og det er netop dette personlige præg alle mennesker ønsker. Det er også her, bolig indretning skilder sig fra mode. For mode kan aldrig være noget personligt. Mode er noget alle mennesker her i verden kan købe. Det handler bare om at have penge pungen i orden. Det gør boligindretning sådan set også, men på en helt anden måde. Man kan nemlig ikke købe det personlige præg for penge. For at opnå det personlige præg til ens bolig, skal man kigge ind i sig selv og overveje, hvordan det helt præcist er, ens bolig skal se ud. Hvis ikke man har gjort sig disse overvejelser, før man går i gang med den store indret-ning, er det begrænset, hvor stor en vej, man kommer. Man er ligesom nødt til at vide, hvad man selv ønsker, og hvad det er, man vil have. Nogle af de overvejelser, man skal gøre sig, er som følger:

  1. Hvilke farver, hele huset skal være i. Dette er en af de helt store overvejelser, man skal gøre sig, for det ene skal jo gerne passe til det andet, som man siger. Hvilken farve skal væggene være, hvilken farve skal hele møblementet være og så videre.
  2. En anden ting, man skal overveje, er HVILKET møblement, man vil have –Vil man have læderbetræk på sine sofaer, eller skal det være noget mere råt i det, eller skal det måske være en helt tredje ting.

Dette er alle overvejelser, man skal gøre sig, for at få en bolig med det personlige præg. Jeg finder selv tit inpsiration ved at læse på forskellige blogs, som f.eks. : http://ascolta.dk/